Your Page links

Ad

 
13/1/12

Συγκαλλιέργιες

Συγκροτήθηκε η επιτροπή για τις συγκαλλιέργειες στον δήμο μας. Προς το παρόν έχουμε στην διάθεσή μας κάποια στρέμματα που προσέφεραν συνδημότες μας και όχι ο δήμος, όπως γίνεται σε άλλες περιοχές (π.χ. δήμος Θέρμης...  http://www.localit.gr/?p=1803 ). Άτομα της Πρωτοβουλίας προσφέρθηκαν να προετοιμάσουν την γη για καλλιέργεια και να δώσουν τα φώτα τους για το τι και πως μπορεί να καλλιεργηθεί.
Περιμένουμε τις δηλώσεις συμμετοχής σας, τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας, με ποιόν τρόπο μπορεί να βοηθήσει στην καλλιέργεια και φυσικά τις αιτήσεις όσων θα ήθελαν να καλλιεργήσουν ένα κομμάτι γης για να εξασφαλίσουν τις καθημερινές τους ανάγκες σε λαχανικά.
Ο τρόπος με τον οποίον θα γίνει η "διανομή" εργασίας, ευθυνών και γης θα εξαρτηθεί από τις αιτήσεις και τις προσφορές όλων μας...μην αργοπορείτε λοιπόν γιατί τα ανοιξιάτικα σπέρνονται τώρα !!!!
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.