Your Page links

Ad

 
13/2/12

Θεσσαλονίκη: Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Θερμαϊκού καταγγέλλει κρατικό σχέδιο καταστολής της λαϊκής αντίστασης

Μια ειρηνική και μεγαλειώδης πορεία που ακολούθησε το ογκώδες συλλαλητήριο με πάνω από 50.000 Έλληνες που αντιστέκονται στην προδοτική συμπαιγνία των συνεταίρων του σάπιου πολιτικού καθεστώτος αμαυρώθηκε από τη προσχεδιασμένη προβοκάτσια αστυνομίας και κουκουλοφόρων.
Στο τελείωμα της πορείας (και ενώ είχε περάσει από Λεωφόρο Νίκης, Βασ. Σοφίας, Εγνατία)   στη γωνία Βενιζέλου και Εγνατία εκδηλώθηκε επίθεση των γνωστών αγνώστων μεταμφιεσμένων προβοκατόρων του συστήματος.
Το μπλοκ της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού με πολυπληθή παρουσία πολιτών κάτω από το πανό της Πρωτοβουλίας απέκλεισε (στο ύψος του Βρετανικού Συμβουλίου) ομάδα κουκουλοφόρων, τους οποίους και γιουχάρισε.


Στην κατάληξη  της πορείας όμως τα σχέδια των προβοκατόρων εντάθηκαν με επιθέσεις σε τζαμαρίες τραπεζών αλλά και με επιθέσεις και στο μπλογκ της Πρωτοβουλίας το οποίο και πάλι τους απομόνωσε, μη αποφεύγοντας όμως τον τραυματισμό ενός συνδημότη μας που επλήγη από πέτρα που εκσφενδόνισαν οι κουκουλοφόροι. Και φυσικά δόθηκε η αφορμή για τη ρίψη τεράστιας ποσότητας χημικών που διέλυσαν την πορεία.


Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία καταγγέλλει κρατικό σχέδιο καταστολής της λαϊκής αντίστασης, με τη βοήθεια των γνωστών προβοκατόρων με στόχο τη διάλυση της μεγαλειώδους συγκέντρωσης και την αμαύρωση της γνήσιας και πάνδημης αντίστασης στην ξενόδουλη κυβέρνηση και τους σχεδιασμούς της παράδοσης της χώρας και της εξαθλίωσης του λαού.
Δηλώνεται ότι τέτοιες μεθοδεύσεις όχι μόνο δεν θα τρομοκρατήσουν αλλά θα ενδυναμώσουν το κίνημα, αυξάνοντας το θυμό που θα οδηγήσει σε ισχυρότερη και δυναμικότερη παρουσία της Πρωτοβουλίας, τόσο σε τοπικής όσο και γενικότερης εμβέλειας κινητοποιήσεις.


Ακτιβιστής
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.