Your Page links

Ad

 
9/2/12

ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

 Από το iskra.gr
 EUROGROUP: ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ!
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ!
Επιβεβαιώθηκε τελικά το υποκριτικό, επικοινωνιακό και θεατρικο ρεσιτάλ της τρικομματικής κυβέρνησης υπό τον δοτό Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο σε βάρος του ελληνικού λαού, σχετικά με τις ψευτοδιαβουλεύσεις για την εξεύρεση συμφωνίας για το νέο Μνημόνιο και τα δήθεν ''αγκάθια'' γύρω από το ζήτημα των συντάξεων.
Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης - και αφού είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα όπου έκαναν λόγο για άγνοια από πλευράς της Κομισιόν περί δήθεν ελληνικού αιτήματος για ''παράταση 15 ημερών για το ζήτημα των επικουρικών συντάξεων'' (βλ. πιο κάτω)'- η κυβέρνηση, δια του γραφείου του Πρωθυπουργού ανακοίνωσε τελικά ότι όλα είναι  ''complet'' από πλευράς αρχηγών, ότι όλα τα ζητήματα λύθηκαν και άρα Πρωθυπουργός και Υπ. Οικονομικών μπορούν να συμμετάσχουν στο Eurogroup με όλα τα θέματα διευθετημένα!
Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Λ. Παπαδήμου έχει ως εξής:
''Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί με επιτυχία οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, σχετικά με το θέμα, το οποίο είχε απομείνει ανοικτό για περαιτέρω επεξεργασία και συζήτηση. Οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν με το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων αυτών. Κατόπιν τούτου υπάρχει γενικότερη συμφωνία για το περιεχόμενο του νέου προγράμματος εν' όψει και της αποψινής συνεδρίασης του Γιούρογκρουπ. Όπως είναι γνωστό, το πρόγραμμα συνοδεύει τη νέα δανειακή σύμβαση με την οποία η Ελλάδα θα χρηματοδοτηθεί με 130 δισεκατομμύρια ευρώ''.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών θα συμμετέχει πλέον με το συμφωνηθέν κείμενο στη συνεδρίαση του Eurogroup στις 6 μ.μ απόψε όπου θα εξεταστεί η δανειακή σύμβαση και η συμφωνία για το PSI που αφορά στο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Καθώς σκόπιμα δεν αναφέρεται τίποτε συγκεκριμένο ως προς τον τρόπο χειρισμού του εκκρεμούντος θέματος για την περικοπή των συντάξεων, αναμένονται νεότερες διευκρινιστικές δηλώσεις.

*** Το πρωϊνό ρεπορτάζ της iskra : 
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ''ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ'' ΚΑΙ ''ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ''! ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ!
Με συμφωνία λεηλασίας εφ' όλης της ύλης ολοκληρώθηκε, με ένα τεχνητό δραματουργικό σκηνικό προς λαϊκή κατανάλωση, τα ξημερώματα της Πέμπτης η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των υπουργών Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου και Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη με την τρόικα για το θέμα της περικοπής των επικουρικών συντάξεων. Το μοναδικό ζήτημα για το οποίο διατηρήθηκαν, περισσότερο για λόγους θεάτρου και εντυπώσεων, "διαφωνίες", κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
ΣΥΜΦΩΝΙΑ 99%! ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική πλευρά έχει 15 ημέρες περιθώριο για να αντιπροτείνει ισοδύναμο μέτρο ύψους 300 εκατ. ευρώ, για να μην μειωθούν περαιτέρω, τουλάχιστον προς το παρόν, οι συντάξεις.
Με το πακέτο, λοιπόν, των μέτρων συμφωνημένο κατά 99%, μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για το Eurogroup ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξέφρασε την ελπίδα να ληφθεί μια θετική απόφαση στο Eurogroup, ενώ για να συντηρήσει ένα δικομματικό παιχνίδι φτηνής αντιπαράθεσης άφησε αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά -που επέμεινε στο ζήτημα των συντάξεων- λέγοντας: «Είναι ώρα ευθύνης για όλους»!!!
Περιττό να λεχθεί ότι ανάλογες αιχμές είχε αφήσει τις πρώτες πρωϊνές ώρες ο Α. Σαμαράς για Γ. Παπανδρέου και Βενιζέλο.
Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π.Μπεγλίτης, μετά τη λήξη της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, εκκρεμούσε η λήψη απόφασης για την εξεύρεση ενός ποσού 625 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 325 εκατ. ευρώ θα αφαιρεθούν από τις δαπάνες της Άμυνας και ορισμένων άλλων υπουργείων.
Για τα υπόλοιπα 300 εκατ. ευρώ διαπραγματεύτηκε ο πρωθυπουργός με την τρόικα και τελικά δοθηκε η παράταση των 15 ημερών. 
Η ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!
Να σημειωθεί ότι από την τελική Συμφωνία αποστασιοποιήθηκε την ύστατη στιγμή με σημείωμά του, ο Γ. Καρατζαφέρης. Αυτή η αποστασιοποίησή του είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι έγινε για λόγους κομματικής επιβίωσης, αφού έβλεπε τα ποσοστά του να καταρρέουν, και καθόλου για λόγους ουσίας.
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Η τελική Συμφωνία όπως διαμορφώθηκε, παρ' ότι δεν είναι ακόμα γνωστή, αφού ήταν ένα κείμενο "μυστικής διπλωματίας" για τους τέσσερις, συνιστά ένα μνημείο λεηλασίας και κατεδάφισης της χώρας.
Με βάση αυτή τη Συμφωνία ο κατώτατος μισθός μειώνεται κατά 22% και κατά 32% για τους νέους μέχρι 25 ετών. Με αυτήν την άθλια ρύθμιση οι μισθοί καταρρέουν και μετατρέπονται σε επιδόματα πείνας.
 Από την άλλη, μπαίνει ταφόπετρα στα Ασφαλιστικά Ταμεία και κάτ' επέκταση στις συντάξεις (για τις οποίες δόθηκε, υποτίθεται, "μάχη" και έγινε το δικομματικό θέατρο σκιών) αφού ληστεύονται με το "κούρεμα" τα ομόλογα των Ταμείων, μειώνονται αμέσως οι ασφαλιστικές εισφορές και εμμέσως με την κατάρρευση των μισθών.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012, 09:30
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.