Your Page links

Ad

 
1/3/12

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΠΠΑ - Ξεκινάει το ΘΕΡΜΟ

Με πολυάριθμη συμμετοχή μελών και φίλων της, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αλλά και συνετά προσεγμένα και ρεαλιστικά βήματα αναπτύσσεται το ρυάκι ανεξάρτητων πολιτών του Θερμαϊκού.
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Θερμαϊκού, ενώ έχει στραμμένη την προσοχή της στον κύριο στόχο,  την επιτυχία της μεγάλης εκδήλωσης της Κυριακής 4 Μάρτη στις 11 πμ, στο ΚΑΠΠΑ, με φιλοξενούμενους ομιλητές τον Μανώλη Γλέζο και τον 'Αρι Καζάκο, δεν παραλείπει τη συνέχιση πρωτοβουλιών και δράσεών της.
Έτσι στη χθεσινή  εβδομαδιαία συνέλευση, που έδειξε ότι ο χώρος του ΚΑΠΗ μάλλον είναι μικρός λόγω της μεγάλης προσέλευσης πολιτών, ανακοινώθηκε η έναρξη της δοκιμαστικής περιόδου του Δικτύου Αντιλλαγών και Αλληλεγγύης Θερμαϊκού "ΘΕΡΜΟ".

Όποιος από τα μέλη και τους φίλους της που θέλει να συμμετέχει μπορεί πλέον να κάνει εγγραφή στο σύστημα μπαίνοντας στο e-thermo.gr να καταχωρεί τα στοιχεία του για την εγγραφή, να καταχωρεί αγγελίες του (προσφορά ή ζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών) και να περιηγείται πραγματοποιώντας ανταλλαγές με άλλα μέλη. Μπορεί να δεί τις ανταλλαγές που έγιναν, να ελέγχει το πιστωτικό ή χρεωστικό του υπόλοιπο κλπ. Το κάθε μέλος ξεκινά με 0,00 ΘΕΡΜΟ.
Η περίοδος αυτή θα είναι δοκιμαστική για να ελεγχθεί το λογισμικό αλλά και η κατωχύρωση της άψογης λειτουργίας του. Μετά τη λήξη αυτής της περιόδου (ελπίζουμε σε 2-3 εβδομάδες) θα λειτουργήσει το Δίκτυο κανονικά. Παράλληλα θα λειτουργεί και η σελίδα e-thermo.blogspot.com ως ενημερωτική και υποστηρικτική της λειτουργίας του ΘΕΡΜΟ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε κατά την χθεσινή συνέλευση και οι προβληματισμοί που αναπτύχθηκαν αλλά και οι προτάσεις που κατατέθηκαν για την πολιτική συγκυρία και τις δράσεις που απαιτούνται για την ανατροπή του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος.

Όπως ήταν φυσικό μεγάλο μέρος της συζήτησης αναλώθηκε στην προετοιμασία της εκδήλωσης της Κυριακής, τους τρόπους δημοσιοποίησής της και την αρτιότερη οργάνωσή της. 
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.