Your Page links

Ad

 
23/4/12

Φουρτούνες γιά τον Πάνο Καμμένο με εξώδικα και μηνύσεις

"Σε λίγο θα πουν ότι συμμετείχα στο πραξικόπημα σε ηλικία 2 ετών" γράφει ο Πάνος Καμμένος στο twitter ως απάντηση στο δημοσίευμα για το το εξώδικο που κατέθεσε εναντίον του ο υφυπουργός της δικτατορίας, Γεώργιος Γεωργαλάς.

"Έχουν κατατεθεί μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση" διευκρινίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στο εξώδικο κατά του Πάνου Καμμένου -σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία- ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων φέρεται ότι είχε συνεργασία με υφυπουργό της δικτατορίας, τον οποίο άφησε απλήρωτο για τις υπηρεσίες του.

Το εξώδικο έχει σταλεί από τον Γεώργιο Γεωργαλά, υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργό την περίοδο της δικτατορίας.

Με το εξώδικο που θυροκολλήθηκε την Τετάρτη 18 Απριλίου στο κτίριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη λεωφόρο Συγγρού, ο Γεωργαλάς ισχυρίζεται ότι υπήρξε ο επικοινωνιακός σύμβουλος του Πάνου Καμμένου και ότι του οφείλονται 14.000 ευρώ από συγγραφή βιβλίου και μελετών.

Ο Γεωργαλάς καταγγέλει ότι αυτός υπήρξε ο συγγραφέας βιβλίου για την τρομοκρατία, το οποίο όμως εκδόθηκε με το όνομα του Π. Καμμένου. 

Το εξώδικο:


0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.