Your Page links

Ad

 
8/12/12

Προσφορά τροφίμων από την Πρωτοβουλία οργανώνοντας το 2ο Χαριστικό παζάρι

Με μεγάλο ενθουσιασμό από τα μέλη, τους εθελοντές αλλά και τους δημότες του Θερμαϊκού συνεχίζεται η προετοιμασία για το 2ο Χαριστικό Παζάρι της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας. Ήδη ελέγχθηκε, αξιολογήθηκε και συσκευάσθηκε σε κιβώτια ο ρουχισμός που έχει προσφερθεί απλόχερα από συνδημότες μας. Παράλληλα συγκεντρώνονται φάρμακα, τρόφιμα αλλά και πλείστα άλλα είδη σπιτιού καθώς και  βιβλία, cd, παιχνίδια, παπούτσια κλπ.



Χθες μέσα σε χαρούμενο κλίμα, οι εθελοντές συσκεύασαν τις ποσότητες τροφίμων που έχουν συγκεντρωθεί από τις προσφορές των παραγωγών του τελευταίου παζαριού Χωρίς Μεσάζοντες που έγινε το περασμένο Σάββατο. Την προσεχή βδομάδα θα δοθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται. Είναι οικογένειες που έχουν απευθυνθεί στην Πρωτοβουλία, ακολούθησε επαφή  μελών της θεματικής επιτροπής   διάθεσης τροφίμων μαζί τους και εντάχθηκαν στην ομπρέλα αλληλεγγύης της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας. Το πακέτο βοήθειας θα περιλαμβάνει λάδι, αλεύρι, ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά, μέλι, κρεμμύδια.

Όσοι από τους συνδημότες μας, αυτή την δύσκολη για όλους χρονική περίοδο, έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν  μπορούν να φέρνουν τις προσφορές τους στο ΚΑΠΗ Ν. Επιβατών (εργάσιμες ώρες) ή να απευθύνονται στα τηλ: 2392057451, 6973556231, 6948482008, 2392052021

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.