Your Page links

Ad

 
14/3/13

Οργασμός δουλειάς στο στέκι της Πρωτοβουλίας

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των μελών της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού τις τελευταίες μέρες.
Ο πολυχώρος της Ξενίου Διός αποδεικύεται μέρα με τη μέρα το κατάλληλο εργαστήρι που καλλιεργεί και αναπτύσσει την αλληλεγγύη αλλά και την αντίσταση στον Θερμαϊκό.
Μεταμορφώνεται ως η μήτρα γέννησης του καινούργιου που θα αναδειχθεί σημαντικός παράγοντας άνδρωσης του κινήματος αντίστασης στην περιοχή.
Οι θεματικές επιτροπές συνεδριάζουν καθημερινά στο στέκι μας. Σήμερα το απόγευμα:
Η επιτροπή του Αντιρατσιστικής εκδήλωσης της Τετάρτης 20 Μαρτίου, συσκέπτεται και σχεδιάζει την προβολή αλλά και την εκτέλεση της εκδήλωσης. Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι καλούνται όλοι οι φίλοι και μέλη της Πρωτοβουλίας να συγκεντρωθούν στην Ξενίου Διός για το μοίρασμα της αφισέτας και της πρόσκλησης προς τους συνδημότες μας.
Η επιτροπή διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες οριστικοποίησε τα προϊόντα και τους παραγωγούς και η φόρμα παραγγελίας (ίσως και αύριο) θα αναρτηθεί στο μπλογκ, ώστε να αρχίσουν οι παραγγελίες.
Η επιτροπή για την επεξεργασία και κατάθεση της προσφυγής κατά την απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που τροποποιεί το ρυμοτομικό στο ΟΤ1 (περίπτωση ΣΑΝΤΑ) συνεδρίασε προκειμένου τις επόμενες ώρες να έχει έτοιμο το κείμενο που θα κληθούν να υπογράψουν κάτοικοι και να το υποβάλλει στην Περιφέρεια, ώστε να μπει φραγμός στην απόφαση - πρόκληση του ΔΣ.
Και φυσικά προχωράει και το μουσικό σχήμα με φίλους που συνεχίζουν τις πρόβες τους.


0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.