Your Page links

Ad

 
22/12/11

Οι πολιτικές απόψεις της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού

 Φίλες και φίλοι,

Όλοι μας έχουμε πια καταλάβει ότι τα χαράτσια που μας πονάνε και μας έφεραν σήμερα εδώ, δεν είναι παρά τα μικρά κύματα, που φουσκώνουν τη θάλασσα πριν την πραγματική καταιγίδα.
Ένα μεγάλο κύμα καταστροφής έρχεται να πνίξει την κοινωνία μας στη δυστυχία και στον εξευτελισμό της φτώχειας.

Για να σωθούμε, λοιπόν, πρέπει να καταλάβουμε την πραγματικότητα.
Και για  να καταλάβουμε την πραγματικότητα, πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Πρέπει να καταλάβουμε και να πούμε ότι οι ένοχοι του εγκλήματος που δημιούργησε τη φτώχεια μας (που από 'δώ και πέρα όλο και θα βαθαίνει) είναι η πολιτική και οικονομική Ολιγαρχία που μας κυβερνά, μέσα από την κομματοκρατία που, προτάσσοντας πάντοτε το κομματικό συμφέρον από το κοινωνικό όφελος, ξόδεψε το βιος το δικό μας, των παιδιών μας και του μέλλοντός τους.

Αυτή η Ολιγαρχία, για να μπορεί να μας καθυποτάξει πλήρως και να μας καταστήσει πραγματικά υποχείρια και δούλους τωνορέξεών της και των συμφερόντων της, όπως αυτά είναι πλεγμένα με τα συμφέροντα της “Διεθνούς του Χρήματος”, πρέπει να μας περάσει ένα ακόμα μεγάλο ψέμα, μετά τα άλλα περί σοσιαλισμού, από τη μία, πατριωτισμού, από την άλλη και πάει λέγοντας : Θέλει να μας περάσει το τελευταίο μεγάλο ψέμα, το ότι έχουμε Δημοκρατία και άρα πρέπει να τηρούμε τους νόμους που παράγει αυτή.

Νομίζει ότι δεν έχουμε καθόλου μυαλό για να δούμε ότι δεν μπορεί να έχουμε Δημοκρατία, δηλαδή το πολίτευμα στο οποίο αποφασίζουν οι πολλοί, όταν ρίχνοντας μια ματιά γύρω μας, βλέπουμε να υποφέρουν οι πολλοί για να ευημερούν οι λίγοι.

Μας έχουνε μετρήσει για τόσο χαζούς και αποβλακωμένους από την ανηλεή  τηλεοπτική προπαγάνδα τους, που νομίζουν πως δεν μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα που ζούμε και πιστεύουν πως δεχόμαστε ασυλλόγιστα αυτό το τελευταίο τους μεγάλο ψέμα.

Μας έχουν ανίκανους να κάνουμε την εξής απλή σκέψη: - Μπορεί οι πολλοί να αποφασίζουνε να υποφέρουν και να ξεφτιλίζονται βουτηγμένοι στη φτώχεια, για να περνά καλά η Ολιγαρχία της γνωστής σε όλους μας οικογενειοκρατίας και των “ημετέρων” της ;;;

Μας έχουν ανίκανους να βγάλουμε το απλό συμπέρασμα πως ΟΧΙ, δεν μπορεί να κυβερνάται Δημοκρατικά μία τέτοια κοινωνία.
Έχει την ταμπέλα της Δημοκρατίας, αλλά κυβερνά μία Ολιγαρχία που λεηλατεί, ασύστολα πλέον, το μέλλον της χώρας.

Αυτή η Ολιγαρχία που μας κυβερνά, έχει χάσει, πλέον, τη μάσκα της Δημοκρατίας. Της έπεσε, μέσα στη φορτούνα των παθών της.

Έχει βγει από το δρόμο της νομιμότητας  και μας κυβερνά με νόμους εκτός κάθε συνταγματικής πρόνοιας, με μόνο σκοπό την  ολοσχερή παράδοση κάθε αξίας και πηγής πλούτου, στους δανειστές της, από τους οποίους δανείστηκε, με τη δική μας εγγύηση, (που την έδωσε, χωρίς να μας ρωτήσει) τα ποτάμια του χρήματος που ξόδευε όλα αυτά τα χρόνια για να θρονιάζεται στην Εξουσία και να ζει στη χλιδή ως αδιαφιλονίκητο “Αφεντικό του λαού”.

Ο παράνομος, εκβιαστικός και απάνθρωπος τρόπος που θέλει να εισπράξει το χαράτσι, για να πληρώσει τα δανεικά για τη χλιδή της εξουσίας της,  δείχνει το τι θα επακολουθήσει.
Έχει ήδη  κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα, έχει παραδώσει σε ξένους (στους δανειστές της) την εθνική κυριαρχία στον πλέον ζωτικό στρατηγικό χώρο, αυτόν της Εθνικής Οικονομίας, και ετοιμάζεται να τους παραδώσει για πλήρη λεηλασία και κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή, δηλαδή όλο το περιεχόμενο του μέλλοντος της πατρίδας μας.

Αν δεν πούμε τώρα ένα βροντερό ΟΧΙ, ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ, θα οδηγηθούμε σε ακόμη μεγαλύτερες θυσίες και θα υποστούμε, εμείς και τα παιδιά μας, ακόμη μεγαλύτερες ξεφτίλες.

Αυτή η πραγματικότητα, μας οδηγεί να οπλισθούμε με το μόνο αλλά και το πιο αποτελεσματικό όπλο που υπάρχει σ' όλο τον κόσμο και σ' όλες τις εποχές: Τη λαϊκή συσπείρωση γύρω από την Αλήθεια και τη Δικαιοσύνη.

Εμείς όλοι, εδώ, οι φίλοι μας και οι φίλοι των φίλων μας, πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κάθε είδους  προσπάθεια αλληλεγγύης, σημερινή και αυριανή, για να συμβάλλουμε σ' αυτή τη συσπείρωση , τη μόνη σωτήρια οδό της κοινωνίας μας.
Μόνον έτσι θα γεμίσουμε το τοπικό μας ποταμάκι, την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ώστε αύριο, μαζί με άλλα τέτοια ποταμάκια, που δημιουργούνται κάθε μέρα σ' όλη την Ελλάδα, να  συνεισφέρουμε στη δημιουργία του χείμαρρου που θα σπάσει το φράγμα της υποτέλειάς μας, θα πνίξει τους εγκληματίες δυνάστες μας και θα καθαρίσει το μέλλον της κοινωνίας μας και των παιδιών μας.

Τα γεγονότα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα.
Αν εμείς, οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας, συνεχίσουμε νααργοπορούμε και να καταλαβαίνουμε την καταστροφή μας μετά την επέλευσή της, καταδικάζουμε, στα σίγουρα, το σήμερα και το αύριο της κοινωνίας μας στο σκοτάδι της οικονομικής και κοινωνικής αιχμαλωσίας στην ξένη και εντόπια Ολιγαρχία της πολιτικής που, όπως αποδείχθηκε περίτρανα, αποτελεί υπάλληλο της Ολιγαρχίας του Χρήματος.

Από εδώ και πέρα, αν όντως έχουμε αντιληφθεί την ζοφερή πραγματικότητα, δεν θα μας φταίει κανένας άλλος, έξω από τον ίδιο μας τον εαυτό, γι' αυτά που θα μας βρουν.

Δεν θα φταίνε οι δυνάστες μας και οι δεσμοφύλακες των ονείρων των παιδιών μας.
Θα φταίμε μόνον  εμείς.
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.