Your Page links

Ad

 
23/12/11

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία στόλισε το Χριστουγεννιάτικο Χαρατσόδεντρο

Στήθηκε και στολίστηκε το χαρατσόδεντρο της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας, σήμερα το μεσημέρι στην είσοδο της Περαίας, απέναντι από το Δημαρχείο. Αντί για τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια,  χρησιμοποιήθηκαν  λογαριασμοί της ΔΕΗ, με το απλήρωτο  χαράτσι, αλλά και διάφορα ευρηματικά συνθήματα, αλλά και γελοιογραφίες.
Είναι μια συμβολική κίνηση που αποσκοπεί στο να δείξει την αντίσταση  των πολιτών σε αντιλαϊκές πολιτικές αφαίμαξης των πολιτών, την άρνηση αποδοχής των παντός είδους χαρατσιών και το μήνυμα ότι η επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού με τις απειλές διακοπής του ηλεκτρικού δεν θα περάσει.
Και πάνω απ' όλα δηλώνει τη διάθεση των πολιτών να σταθούν απέναντι και να αντιπαλέψουν τις άθλιες και εξοντωτικές επιθέσεις του ανάλγητου και μη νομιμοποιημένου καθεστώτος.


Δύο γεγονότα όμως που σημειώθηκαν κατά την ώρα του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου Χαρατσόδεντρου της Πρωτοβουλίας αξίζει να αναφερθούν:



  • Η επικρότηση της ενέργειας από  διερχόμενους, πεζούς και εποχούμενους,  με τον ενθουσιασμό αλλά και  φράσεις επιβράβευσης για την πρωτοβουλία, και
  • Η σημαντική παρουσία του Δημάρχου κ. Αλεξανδρή, που συνέδραμε στο στολισμό, καταθέτοντας με κείμενο τις ευχές του προς τους δημότες που συνοδευόταν με την φράση "αντίσταση και μέτωπο  στα κρατικά χαράτσια".
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού καλεί όσους δημότες θέλουν να συμμετέχουν να "κρεμάσουν" τους λογαριασμούς τους (φωτοτυπίες) στο χαρατσόδεντρο που βρίσκεται απέναντι από το Δημαρχείο, στη διασταύρωση, δίπλα στο φανάρι. 

Και εύχεται σε όλους καλές γιορτές.




0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.