Your Page links

Ad

 
23/1/12

Κόπηκε η πίτα της Ανατροπής - Θερμό το νόμισμά της

Με επιτυχία, και μέσα σε ζεστό κλίμα διασκέδασης και συντροφικότητας που διαμόρφωσαν οι πολλοί φίλοι της, πραγματοποιήθηκε το Σαββατόβραδο 21/1 η ανοιχτή εκδήλωση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού για την κοπή της ετήσιας πίτας της.


Πίτα της Ανατροπής την ονόμασαν όλοι. Προσδοκώντας το 2012  να είναι πράγματι το έτος της ανατροπής και της αποτίναξης από τον ασφυκτικό κλοιό του διεφθαρμένου ξενόδουλου πολιτικού καθεστώτος.



Το "φλουρί" που "έπεσε" στο κομμάτι των αγωνιστών ήταν ένα συμβολικό νόμισμα που παρίστανε την κοινωνική ανταλλακτική νομισματική μονάδα, το Θερμό. Ένα νόμισμα που η Πρωτοβουλία θέλει να δημιουργήσει, με την ανταλλακτική δράση αγαθών και υπηρεσιών, προκειμένου να ενισχυθεί η θέση των πληττόμενων συνδημοτών μας, από τη λαίλαπα της κυβερνητικής και τροϊκανής επίθεσης. Μιας παράνομης κυβέρνησης που αποτελείται από τα ανδρείκελα των ξένων τοκογλύφων.

Με μια ολιγόλεπτη πολιτική ομιλία από πλευράς της Συντονιστικής Επιτροπής, επαναβεβαιώθηκαν οι θέσεις της Πρωτοβουλίας και αναλύθηκαν οι δράσεις που έγιναν ως σήμερα, αλλά και οι σχεδιασμοί της για το αμέσως προσεχές διάστημα. Σχεδιασμοί που κύρια έχουν να κάνουν με το Θερμό και τις αγροτοκαλλιέργειες, που ήδη ξεκίνησαν με την προετοιμασία για σπορά των χωραφιών που ευγενικά παραχωρήθηκαν για χρήση από φίλους συνδημότες μας, τους οποίους η Πρωτοβουλία ευχαρίστησε.

Η κομπανία φίλων που αφιλοκερδώς προσέφερε τη υπέροχη αγωνιστική και όμορφη λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική δημιούργησε κέφι και μας έκανε όλους να τραγουδήσουμε μαζί της.
Θερμά ευχαριστούμε τον Γιώργο, τον Άγγελο, τον Χρήστο, τον Αντώνη, τον Άντυ, την Κέητ, τον Χρήστο, τον Θύμιο.

Να ευχαριστήσουμε και όλους τους φίλους που προσέφεραν τα χειροποίητα μεζεδάκια με τα οποία δημιουργήθηκε ένας όμορφος και γευστικός μπουφές.




Ήταν μια πολύ όμορφη βραδυά. Σκεφτόμαστε να το ξανακάκουμε ...... έστω χωρίς πίτα.




















Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού.
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.