Your Page links

Ad

 
2/4/12

"Στην Ελλάδα η ψήφος πωλείται" (VIDEO)

Διάθεση για "αποκαλύψεις" φαίνεται ότι είχε ο Θεόδωρος Πάγκαλος Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, στη συνέντευξή του στο Γαλλικό arte. "Στην Ελλάδα ο σταυρός στο βουλευτή πωλείται για μία θέση στο δημόσιο" είπε ο κύριος Πάγκαλος στον Γάλλοο δημοσιογράφο και εξήγησε ότι : "ψηφίζουμε ένα κόμμα και επιλέγουμε από το ψηφοδέλτιο το πρόσωπο που θέλουμε να μπει στη Βουλή,βάζοντας έναν σταυρό δίπλα.Αυτός ο σταυρός ,συνήθως πωλείται".

Άναυδος ο δημοσιογράφος ρώτησε αν το σύστημα του "σταυρού" ισχύει και σήμερα και ο κύριος Πάγκαλος απάντησε : "Ασφαλώς. Εγώ με αυτό το σύστημα εκλέγομαι επί 30 χρόνια".

"Γιατί;" ρώτησε ξανά ο Γάλλος δημοσιογράφος "επειδή διορίζεται κόσμο;" Εκεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατάλαβε ότι χρειάζεται να διευκρινίσει : 'Όχι ,όχι. Εγώ είμαι παράξενο ζώο. Είμαι το αντίθετο. Ποτέ δεν έκαναν ρουσφέτι ,ποτέ δεν είχα πελατεία"...

Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας κύριε (;) Πάγκαλε. Είστε όντως ΠΟΛΥ (παράξενο) ΖΩΟΝ.
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.