Your Page links

Ad

 
5/1/12

ΘΕΡΜΟ, ανταλλακτήριο και κοινές καλλιέργειες....

Πως πρέπει να σκεφτούμε για να ενεργήσουμε σωστά....


Πρέπει να επιβιώσουμε.
Άρα χρειαζόμαστε νερό, φαγητό, στέγη, περίθαλψη, κοινωνική συνοχή....
Δεν υπάρχουν όμως χρήματα. Και δεν υπάρχουν και δουλειές.



Σε πρώτη φάση πρέπει να εξασφαλίσουμε το φαγητό μας, το οποίο προέρχεται από την γη - φυτά και  ζώα. Ξεκινάμε λοιπόν με την καλλιέργεια της γης. Πολλοί δεν γνωρίζουν το πως - άλλοι ξέρουν. Αυτός πού έχει την γνώση οφείλει να την μεταδώσει.


Έχουμε και άλλες ανάγκες όπως εργασίες σχετικές με ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, προβλήματα υπολογιστών, μαστορέματα γενικής φύσης, εκπαιδευτική υποστήριξη, ιατρικές συμβουλές και πολλά άλλα.
Μια πρώτη προσέγγιση  θα βρείτε σε αυτό το σύνδεσμο στην σελίδα της πρωτοβουλίας. Και εδώ τα νέα της σημερινής συνέλευσης.

Βασική αρχή για να πετύχει το όλο  εγχείρημα είναι να ξέρουμε τι θέλουμε και να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Για να μείνουμε ενωμένοι θα πρέπει να καλύπτονται οι ανάγκες όλων (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται - ελπίζω).
Οι ανάγκες των εργατών, των παιδιών, των συνταξιούχων, των εκπαιδευτικών ακόμα και των επαγγελματιών. Είμαστε όλοι γρανάζια του ίδιου μηχανισμού - αν χαλάσει ένα, παύει να λειτουργεί.
Πως θα μπορέσουμε να "βολευτούμε" όλοι; Εύκολα και απλά.

Στήνουμε την κοινωνία μας από την αρχή, βήμα - βήμα. Από τον πρωτογενή τομέα προχωράμε στην μεταποίηση, διάθεση, παροχή υπηρεσιών.
Καλλιεργούμε ότι κομμάτι γης μας είναι διαθέσιμο, με τρόπο που θα είναι περήφανες οι επόμενες γενιές για μας, μεταποιούμε με την ίδια συνέπεια ότι δεν καταναλώνεται φρέσκο - πράγμα που μας δίνει την δυνατότητα να το ανταλλάξουμε με άλλες περιοχές της χώρας που εφαρμόζουν το ίδιο σύστημα και παράγουν διαφορετικά προϊόντα. Θέτουμε ο καθένας μας τις ικανότητες και δυνατότητες στην διάθεση του άλλου - αφορά όλα τα επαγγέλματα με όποιον τρόπο αυτό είναι εφικτό κατά περίπτωση. Αναλόγως τις προσφορές που μπορούν και θέλουν να κάνουν επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής μας - γιατί όχι και με κάποια ανταλλάγματα σε εργασία στον χώρο τους - μπορούμε ακόμα και να διαμορφώσουμε τους δημόσιους χώρους του δήμου μας δίχως τα προσβλητικά ποσά των "μελετών" και με άριστα αποτελέσματα....Ακόμα μπορούμε να στεγάσουμε αστέγους - αυτούς που ήδη δεν έχουν που να κοιμηθούν και αυτούς που θα ακολουθήσουν...

Θα εκπλαγείτε πόσα μπορούμε να κάνουμε ακόμα και πέρα από τα σύνορα του δήμου, πέρα και από τα σύνορα της χώρας...πόση δύναμη έχουμε στα χέρια μας...αρκεί να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!

0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.