Your Page links

Ad

 
7/2/12

«Πατριωτικό Μέτωπο» με αιχμή τη δανειακή σύμβαση από τις «Σπίθες»


«Πατριωτικό Μέτωπο» με αιχμή  τη δανειακή σύμβαση από τις «Σπίθες»

07.02.2012


Η δανειακή σύμβαση που καλείται να εφαρμόσει η χώρα μας και οι Έλληνες πολίτες και «οι συμφωνίες πτώχευσης και κατοχής της Ελλάδος», κυριάρχησαν στην εκδήλωση του Τοπικού Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών – Μίκης Θεοδωράκης, «Σπίθα», που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στο κιν/τρο Σταρ της Βέροιας.

Την εκδήλωση άνοιξε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Μαριάνθη Τουτουντζίδου η οποία τόνισε κυρίως την ανάγκη συγκρότησης παλλαϊκού μετώπου αντίστασης, ως μοναδική προοπτική σωτηρίας για τον τόπο.


Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο καθηγητής συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης που αναφέρθηκε εκτενώς στη δανειακή σύμβαση και στη χειροπόδαρη δέσμευση όλης της Ελλάδας με συνθήκες υπαγόμενες στο Αγγλικό δίκαιο που προβλέπει συμφωνίες αποικιακού τύπου υπέρ των δανειστών.

Ακολούθησαν, ο δημοσιογράφος και γραμματέας του Κινήματος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, ο πανεπιστημιακός καθηγητής Νότης Μαριάς ο οποίος αναφέρθηκε στα επτά σημεία που θα αποτελέσουν, ως πρόταση, τη βάση και τις Αρχές του «Πατριωτικού Μετώπου» στην προοπτική δημιουργίας ενός εκλογικού σχήματος, η συγγραφέας και πρ. Πρύτανης Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη και ο Κύπριος πρέσβης επί τιμή στο Παρίσι Περικλής Νεάρχου που είναι και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Κίνησης.

Κλείνοντας τις εκτενείς τοποθετήσεις των ομιλητών, έκανε μια σύντομη παρέμβαση ο Κώστας Ζουράρις.

Το λόγο, επίσης, πήρε και εκπρόσωπος της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών από το Δήμο Θερμαϊκού για να μεταφέρει την εμπειρία της δικής τους Ομάδας και τον τρόπο οργάνωσης του τοπικού τους Κινήματος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ομιλητών και κοινού.


0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.