Your Page links

Ad

 
10/1/12

LETS...συναλλαγές χωρίς χρήμα...

http://www.lets.net.gr/

μπείτε στην παραπάνω διεύθυνση....δύο ενδεικτικές αναρτήσεις....


Στα σπάργανα η ανταλλακτική οικονομία

trader_ecoΟπου χτυπάει η κρίση, γεννιέται η κοινωνική αλληλεγγύη. Οπου οι εκλεγμένοι -και μη- κυβερνώντες πήραν και στέρησαν, δηλαδή παντού, κάποιοι άλλοι, απλοί πολίτες, πάντα εθελοντικά και από το υστέρημά τους έρχονται για να δώσουν πίσω.
Σε αυτόν τον παράλληλο κόσμο οι δάσκαλοι κάνουν δωρεάν μαθήματα, όπως μέσω του νεοσύστατου «tutorpool», τα παζάρια χαρίζουν, οι άποροι δεν πεινάνε, ενώ οι «τράπεζες χρόνου και τροφίμων» μοιράζουν απλόχερα χωρίς τα τοκογλυφικά επιτόκια που απαιτούν οι πατροπαράδοτες.
Διαβάστε περισσότερα...




Να παρουμε την Κατασταση στα Χερια μας

squarefootgarden1_400Αγαπητοι φιλοι καλημερα,
πριν απο μερικες μερες ελαβα ενα Email απο ενα καλο φιλο, το Ασπρο Φτερο. Νομιζω οτι εχει δικιο, σε οσα γραφει και μονο αν παρουμε την Κατασταση στα Χερια μας, εχουμε Ελπιδες να ξεπερασουμε αυτο, που καποιοι ονομαζουν Κριση.
Αγαπητοί φίλοι
Αυτό που παρατηρώ τον τελευταίο καιρό είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει πάρει την κατηφόρα και η γνώμη μου είναι ότι δεν πρόκειται να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε προς τα επάνω.
Με λίγα λόγια, οι άνεργοι πληθαίνουν, οι πολίτες φτωχαίνουν, οι κυβερνώντες είτε είναι μέσα στο κόλπο με τον ένα τρόπο ή τον άλλον είτε αδυνατούν να βρουν και να επιβάλουν φιλολαϊκή λύση. Πολλοί είναι αυτοί που τρώνε σιγά σιγά τις οικονομίες τους και αυτές γρήγορα θα τελειώσουν με τις αυξήσεις που εμφανίζονται κάθε ημέρα στα πάντα.
Πρέπει λοιπόν κάτι να γίνει. Πρέπει να βοηθήσουμε την κατάσταση.
Η σκέψη μου είναι η εξής:
Διαβάστε περισσότερα...
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.