Your Page links

Ad

 
24/2/12

Δηλώστε συμμετοχή στους λαχανόκηπους της Πρωτοβουλίας

Ξεκινώντας από την αγανάκτησή μας για τα άδικα φορολογικά χαράτσια στα τιμολόγια της ΔΕΗ και βλέποντας την πορεία των εξελίξεων αποφασίσαμε ότι για να επιβιώσουμε θα πρέπει να ξεκουνηθούμε από τον καναπέ μας και να προχωρήσουμε στην πράξη. Και επειδή η επιβίωση εξαρτάται άμεσα από την πρόσληψη τροφής η οποία δεν είναι πια εξασφαλισμένη, προχωράμε άμεσα στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων καλλιεργώντας γη - ελληνική γη.

Φίλοι της πρωτοβουλίας παραχώρησαν για αυτόν τον σκοπό ιδιόκτητες εκτάσεις τους σε διάφορα σημεία του δήμου Θερμαϊκού. Κάποιες από αυτές έχουν ήδη προετοιμαστεί να δεχτούν καλλιέργειες με μηχανικά μέσα τόσο λόγο της θέσης τους όσο ΄και για τον λόγο ότι δεν έχουν άρδευση. Θα καλλιεργηθούν με ψυχανθή σε πρώτη φάση τα οποία θα καλύψουν ανάγκες συμπολιτών μας.
Εκτάσεις ποιο εύκολα προσβάσιμες θα χωριστούν εντός των ημερών σε τμήματα των 50 τμ για να δοθούν ως λαχανόκηποι σε όσους θέλουν να συμπληρώσουν το καθημερινό τους τραπέζι.
Ο καθένας μπορεί να καλλιεργήσει ό, τι θέλει με την προϋπόθεση ότι δεν θα χρησιμοποιήσει χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Είναι σημαντικό να παραχθεί ποιοτικό προϊόν πλούσιο σε θρεπτική αξία. Επίσης θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε παλιές ελληνικές ποικιλίες. Όσοι φίλοι το θελήσουν θα έχουν την καλύτερη δυνατή βοήθεια στα πρώτα τους βήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  το δηλώσουν στο eleni.mattheou@yahoo.gr , ή στο 6978 877 827

Αν οι αιτήσεις ξεπεράσουν τα προσφερόμενα τεμάχια προτεραιότητα θα έχουν οι φίλοι της πρωτοβουλίας και όσοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Θα παρακαλούσαμε επίσης, μέρος των παραγόμενων προϊόντων να καλύψει ανάγκες συμπολιτών μας που αδυνατούν ακόμα και να καλλιεργήσουν ένα κομμάτι γης.

Κοινοποιήσετε το παρόν και ενημερώστε όσους μπορείτε. Την παρούσα κατάσταση θα την ξεπεράσουμε στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.
 
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.