Your Page links

Ad

 
26/2/12

Πρόταση δράσης για την συνέλευση της πρωτοβουλίας της Τετάρτης






Φίλοι της πρωτοβουλίας, προτείνω να ακολουθήσουμε το εξαιρετικό παράδειγμα των πολιτών που φρόντισαν να προμηθευτούν σε λογικές τιμές πατάτες....
Αυτό μπορεί να γίνει με μια σειρά προϊόντων, τόσο αγροτικών (λάδι, ρύζι, όσπρια, σιτηρά και τα παράγωγά τους ) όσο και με απορρυπαντικά, χαρτικά και άλλα.
Ας συγκροτήσουμε λοιπόν μια ομάδα που θα ασχοληθεί, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τιμές που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να ζούμε ανθρώπινα παρ' όλη την μείωση των εσόδων μας και συγχρόνως θα εξασφαλίζουν και το ανάλογο εισόδημα στους παραγωγούς και μεταποιητές αντί να χάνονται τα πολύτιμα χρήματά μας σε πολλαπλούς μεσάζοντες.
Έχω ήδη επικοινωνήσει με άτομα που συμμετείχαν σε αυτήν την πρωτοβουλία και περιμένω απάντηση για να δούμε πως θα μπορέσουμε να κινηθούμε.Τα υπόλοιπα από κοντά την Τετάρτη 6μμ.
1 σχόλια

One Response so far.

  1. Ανώνυμος says:

    Συμφωνώ με την πρόταση της Ελένης.

    Όθων Ιακωβίδης

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.