Your Page links

Ad

 
4/2/12

Με αφορμή την επίσκεψη Μπακογιάννη και τη στάση των δημοτικών "αρχόντων"

Kάποιοι από τους "εκλεγμένους" του Δημοτικού Συμβουλίου ,προσκάλεσαν την κα Μπακογιάννη για να την συνδράμουν στην προεκλογική της (αν ποτέ γίνουν βέβαια οι εκλογές) εκστρατεία και παράλληλα ,να πάρουν τα εύσημα για το ότι έφεραν στον Δήμο μας αρχηγό πολιτικού κόμματος και δη της γνωστής νεποτικής οικογενείας!
Μην ανησυχείτε κύριοι,θα τα πάρετε τα εύσημά σας , ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ !


Μια δόση την πήρατε άλλωστε κατά την διάρκεια της επίσκεψης στον Θερμαϊκό , της απογόνου του μνημειακού είδους των βαμπίρ εν Ελλάδι.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως το μεγάλο πρόβλημά σας ως προς την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ των κατοίκων Θερμαϊκού, είναι πως συνεστήθη από ετερόκλητα άτομα,ώστε δεν μπορείτε να της προσάψετε κομματική ταμπέλα ώστε να την φέρετε στο επίπεδο του χαμερπούς ανταγωνισμού αυτού που γνωρίζετε να χειρίζεστε άριστα!

Σε μια εποχή που το υπάρχον πολιτικό σύστημα ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,έρχεστε εσείς ως αξιοθρήνητες ουρές μαριονετών ,να το στηρίξετε και να το προβάλλετε,να προβάλλετε δηλαδή,την διαφθορά ,το ψεύδος,τούς ανθρώπους που δουλεύουν για ξένα ανθελληνικά συμφέροντα. Έρχεστε ως χαμερπείς χειροκροτητές, ως αναίσχυντοι κόλακες .

Και δεν αντιλαμβάνεστε πως το μόνο που προβάλλετε είναι η ειρωνεία και η απαξίωση σε έναν λαό που τραβά τα πάνδεινα εξ αιτίας τους!

Και δεν αντιλαμβάνεστε ούτε το μέγεθος της ανοησίας σας ,πιστεύοντας πως έτσι θα προβληθείτε θετικά ,ενώ επιτυγχάνετε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

Και δεν αντιλαμβάνεστε πως με αυτό τον τρόπο,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ πως δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα!

Και επικαλείστε την εκλογή σας από τον ανυποψίαστο ....λαό, προ Εθνικού ξεπουλήματος, προ Εθνικής προδοσίας, σε μια εποχή που τα τρία κόμματα μαζί, δεν πιάνουν παρά το 29,9%.

Το λέτε για να το ακούτε εσείς οι ίδιοι και να χαίρεστε,να επιβεβαιώνετε τον εαυτό σας πως είστε εκλεγμένοι,σε ένα πολιτικό σύστημα που δυστυχώς ....σας τελείωσε! Και ναι! Είστε εκλεγμένοι!Και το σεβόμαστε αυτό.
Είστε όμως και υποχρεωμένοι,να αφουγκραστείτε και να σεβαστείτε τον λαό που σας επέλεξε με άλλες προϋποθέσεις και να μην προκαλείτε και να μην εμπαίζετε!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΧΘΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΕΙΟΔΟΤΩΝ! ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ!

Όσο για τις αφ' υψηλού ύφους απαξιωτικές έως και κοινωνικά ρατσιστικές "δικαιολογίες " του τύπου,αφήστε τους να λένε,φτωχοί άνθρωποι είναι που ακούστηκαν κι αυτές,ένα έχω να πω. Αρκετοί από εμάς ,ακόμα αντέχουμε! Και αισθανόμαστε ντροπή μπροστά σ' αυτούς που δεν αντέχουν! Και ζητάμε συγνώμη που ακόμα έχουμε τροφή και ζέστη! Παρά το ότι δεν βρωμίσαμε τα χέρια και τις συνειδήσεις μας ως συνεργοί αυτής της λαίλαπας. Πράγμα που εσείς συνεχίζετε να κάνετε τώρα που και οι πέτρες γνωρίζουν! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ"!

Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να χτίσετε το "προφίλ" σας για τις επόμενες εκλογές ,πάνω σε ερείπια του παρόντος!

ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ! ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΕΠΑΡΣΗ!

Αν θέλετε να χτίσετε το πολιτικό σας προφίλ ως κόλακες εφιαλτών,δικαίωμά σας! Στα σπίτια σας! Στα σπίτια τους και στα πολιτικά τους γραφεία!

Όχι όμως μέσα στον Δήμο μας ως επίσημοι προσκεκλημένοι! Γιατί εσείς είστε υπηρέτες του Δήμου! Του Δήμου που σας εξέλεξε για να τον υπηρετείτε και να τον εκπροσωπείτε ως περήφανοι Έλληνες και όχι ως μυξομάντηλα του εκάστοτε δοσίλογου!

Και μην ξεχνάτε: Πολιτευτής που αδυνατεί να αφουγκραστεί τον λαό κύριοι,είναι καταδικασμένος!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ!

Της Ευστρατιας Σουραβλα
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.