Your Page links

Ad

 
23/4/12

Άρνηση Τσίπρα να εμφανιστεί στο MEGA

Με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αρνήθηκε την πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, να εμφανιστεί στο δελτίο.
Ο κ. Τσίπρας καταλογίζει μεροληψία εναντίον του, καθώς σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι το κανάλι τον έχει αποκλείσει εδώ και 1,5 χρόνο από κάθε εκπομπή του.
Μάλιστα, υπονοείται ότι η πρόσκληση δεν έχει να κάνει με την πρόθεση του σταθμού να είναι αμερόληπτος, αλλά είναι απλώς... προεκλογική υποχρέωση.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
"Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι μετά από 1,5 χρόνο αποκλεισμού του Αλέξη Τσίπρα από κάθε ενημερωτική και ειδησεογραφική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε πρόσκληση να παρευρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Είμαστε βέβαιοι ότι η πρόσκληση αντανακλά την προσήλωση των δημοσιογράφων του σταθμού στην πλουραλιστική ενημέρωση και όχι στην προεκλογική υποχρέωση για στοιχειώδη τήρηση των προσχημάτων.
Εντούτοις, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Στη ζωή, αλλά και στην πολιτική, η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία από λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου".
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.