Your Page links

Ad

 
5/8/12
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
(σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ)

1) Μέχρι και σήμερα,το αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης ,δεν αποφάσισε εάν το ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) θα υπαχθεί οριστικά και εάν θα εισπράττεται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Σε κάθε περίπτωση πάντως,υπάρχει ρητή δέσμευση ότι " η μη πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτων" ( ΕΤΑ) εφόσον εξοφλείται κανονικά η αξία του ηλεκτρικού ρεύματος ,δεν θα επιφέρει την διακοπή του,σύμφωνα και με όσα δέχθηκε η απόφαση με αριθμό 1972/2012 του Συμβουλίου Επικρατείας (ΣΤΕ)
2) Στην περίπτωση που το ειδικό τέλος ακινήτων τελικά εισπράττεται απο την αρμόδια ΔΕΗ,ανακοινώθηκε πως η "μη πληρωμή του" δεν θα επιφέρει κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας του οφειλέτη.
Σας γνωστοποιούμε ότι μετά την οριστική ρύθμιση της πληρωμής του ΕΤΑ από ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ,ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ για την προσβολή της Νομιμότητος του, ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ,ασκώντας ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.
Προς τούτο ,ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ να μας το δηλώσει ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(που τα δικαστήρια είναι κλειστά) τα πλήρη στοιχεία του(Ονοματεπώνυμο,Ονομα πατρός και μητρός,Διεύθυνση κατοικίας ,Ταχυδρομικό κώδικα,Τηλέφωνο,Επάγγελμα,και αριθμό παροχής της ΔΕΗ) οπότε από 1/9/2012 ( που ανοίγουν τα δικαστήρια) να κινήσουμε την δικαστική αυτή διαδικασία.

Τηλέφωνο ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ 6984819709
Αρμόδιος για την πληροφόρηση σας
Νάσος Λιάκος
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.