Your Page links

Ad

 
29/10/12

Ο 102 fm με εκπομπή του προβάλλει τη νέα δράση "ΥΓΕΙΑ" της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας

Η νέα δράση αλληλεγγύης της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, για την δημιουργία "μονοπατιών" πρόσβασης στην πρωτοβάθμια περίθαλψη των ανασφάλιστων συνδημοτών μας, πριν καλά - καλά ανακοινωθεί, αγκαλιάστηκε από ευαισθητοποιημένους γιατρούς, οδοντιάτρους και άλλους εργαστηριακούς και παραϊατρικούς κλάδους. Έτσι αρκετοί ήδη δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα κάλυψης πρωτοβάθμιας περίθαλψης ασθενών (χωρίς χρήματα)με εξέταση στους προσωπικούς τους επαγγελματικούς χώρους. 
Η  πρόσκληση φυσικά συνεχίζει να παραμένει ανοιχτή (Δείτε την ΕΔΩ).


Μάλιστα η δράση αυτή κέντρισε και το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής επικοινωνίας, που θέλοντας να την κάνουν ευρύτερα γνωστή ζήτησαν πληροφορίες για τη στόχευση αλλά και τον τρόπο υλοποίησής της. 

Ακολουθεί ενημέρωση, με μορφή συνέντευξης εκπροσώπου της Πρωτοβουλίας, που μεταδόθηκε σήμερα από το ραδιοφωνικό σταθμό 102 στην πρωϊνή εκπομπή του κ. Βασίλη Πεκλάρη:


0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.