Your Page links

Ad

 
8/10/12

Ευχαριστήριο της Πρωτοβουλία: Μια αξιέπαινη χειρονομία αλληλεγγύης

Μια υπέροχη κίνηση αγάπης και ευαισθησίας έχουμε υποχρέωση να επαινέσουμε. Πρόκειται για τη παραχώρηση μεγάλης ποσότητας ψαριών (10 κάσες) από τον κ. Μιχάλη Κόκκινο (ιχθυοπωλείο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ,  Αμπελοκήπων 47Α, Περαία) στην Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού ώστε να διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Τα μέλη της Πρωτοβουλίας με ταχύτητα ανταποκρίθηκαν, παρέλαβαν τα ψάρια και τα διένειμαν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κόκκινο για την αξιέπαινη χειρονομία αλληλεγγύης που ελπίζουμε να βρει και άλλους μιμητές  (επαγγελματίες, παραγωγούς και όχι μόνο) από την κοινωνία του Θερμαϊκού.

Επί τη ευκαιρία κάνουμε έκκληση σε όποια μέλη και φίλους μας γνωρίζουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και χρήζουν βοηθείας να μας το γνωστοποιήσουν ώστε σε ανάλογες (όπως και με άλλες δράσεις μας) περιπτώσεις να έχουμε την καλύτερη δυνατή παρέμβαση.

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.