Your Page links

Ad

 
23/12/12

Συμπολίτες μας στον Θερμαϊκό προσφέρουν με ανοιχτή καρδιά στους έχοντες ανάγκη

Μια ακόμη χειρονομία αλληλεγγύης από πολίτες - επαγγελματίες του Δήμου Θερμαϊκού είχαμε σήμερα. Σε προσφορά τροφίμων προς την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού προχώρησε ομάδα πολιτών (που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της) προκειμένου να προωθηθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και που βοηθιούνται από την Πρωτοβουλία.
Και  δεύτερη (σε μικρό χρονικό διάστημα) προσφορά ψαριών για τις ευπαθείς ομάδες που ενισχύονται από την Πρωτοβουλία,  έκανε ο γνωστός ιχθυοπώλης της Περαίας κ. Μιχάλης Κόκκινος (Ιχθυοπωλείο ΠΟΣΕΙΔΩΝ, Αμπελοκήπων 47Α).
Δώρησε επτά κάσες ψάρια, που τα μέλη της Πρωτοβουλίας παρέλαβαν και διέθεσαν άμεσα σε άτομα και οικογένειες που τα χρειάζονταν.

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία ευχαριστεί τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας που νοιάζονται για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσκολότερη μοίρα και επιδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την ανθρωπιά που δεν πρέπει να λείψει από την τοπική μας κοινωνία.

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.