Your Page links

Ad

 
8/2/13

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ: Η ύδρευση και η αποχέτευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα!


ΤΟ ΝΕΡΌ ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΌΣΙΟ ΑΓΑΘΌ, ΌΧΙ ΕΜΠΌΡΕΥΜΑ! ΚΑΛΟΎΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΝΑ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΊΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΊ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΠΡΌΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΎΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗ, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΈΝΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΗΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΊ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΎΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗΣ ΩΣ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΩΝ ΔΗΜΌΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ. Η ΝΟΜΟΘΕΣΊΑ ΤΉΣ ΕΕ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΈΧΟΥΝ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΠΑΡΚΉ ΠΟΣΌΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΟΎ, ΠΌΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΎ ΚΑΙ ΣΕ ΔΊΚΤΥΟ ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗΣ. ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΜΕ:

  1. Τα θεσμικά όργανα και τα κράτη-μέλη τής ΕΕ να είναι υποχρεωμένα να εξασφαλίζουν ύδρευση και αποχέτευση για όλους τους πολίτες.
  2. Η υδροδότηση και η διαχείριση των υδάτινων πόρων να αψηφούν τους «κανόνες τής εσωτερικής αγοράς» και να απαγορεύεται η απελευθέρωση της αγοράς των υπηρεσιών ύδρευσης.
  3. Η ΕΕ να εντείνει τις προσπάθειές της για να έχουν όλοι πρόσβαση σε ύδρευση και αποχέτευση.
Εάν θεωρείτε ότι η ύδρευση και η αποχέτευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα, υπογράψτε το κείμενο της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών. Η συγκεκριμένη Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών είναι ένα ζωτικής σημασίας βήμα για την νομική κατοχύρωση αυτού τουδικαιώματος. Με τη συλλογή 1.000.000 υπογραφών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο το θέμα θα τεθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική αντζέντα και θα συζητηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Έχουν συγκεντρωθεί ήδη περισσότερες από 952.000 υπογραφές, είμαστε μια ανάσα κοντά στην επιτυχή υλοποίηση του στόχου!!!

Διαθέστε δύο λεπτα για την ζωή, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο.
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.