Your Page links

Ad

 
21/3/13

Ο Θερμαϊκός λέει όχι στον ρατσισμό, τη ξενοφοβία και τις διακρίσεις


Μια ιδιαίτερα πετυχημένη γιορτή  έγινε χθες στον εσωτερικό και περιβάλλοντα  χώρο του ΚΑΠΗ των Ν. Επιβατών. Ανάδειξε την διάθεση των πολιτών του Δήμου σε αντιρατσιστική κατεύθυνση και  την άρνησή τους να υποκύψουν σε ξενοφοβικά σύνδρομα που ταυτίζονται με φασιστικές αντιλήψεις που είναι ξένες προς τις προσφυγικές ιδιοσυγκρασίες των περισσοτέρων δημοτών του Θερμαϊκού.


Η Αντιρατσιστική εκδήλωση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών πολιτών που συμμετείχαν ενεργά τόσο στην προετοιμασία αλλά και στην πραγματοποίησή της. 


Και φυσικά τα περιελάμβανε σχεδόν όλα. Είχε κεντρική ομιλία που έκανε ο Αντώνης, απαγγελία ποιημάτων που μας χάρισαν η Μαρία και ο μικρός Νικόλας, stand up comedy με τον ηθοποιό Γιώργο Βαβούρα, πολύ καλή μουσική και τραγούδια από πολλές χώρες αλλά και προβολή βίντεο στα οποία προστέθηκαν και επιλεγμένα από το Thermaikos film festival που επιμελήθηκε η Ανδρονίκη και ευγενικά προσφέρθηκαν από το ΔΗΠΠΑΚΥΘ.


Ξεχάσαμε τις νοστιμιές που ετοίμασαν για την εκδήλωση φίλοι μας μετανάστες από την Αύγυπτο, Σενεγάλη, Τουρκία, Ρωσία, Αλβανία και  Κούβα. Και βέβαια δεν έλειψε η παραδοσιακή ρεβυθάδα της Πρωτοβουλίας που  ετοίμασε ο φίλος μας Λάκης, όπως και το ντόπιο κόκκινο κρασί.
















ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.