Your Page links

Ad

 
3/3/13

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Δυο φοιτητές είναι νεκροί και τρεις χαροπαλεύουν, δηλητηριασμένοι από αναθυμιάσεις, προσπαθώντας να ζεσταθούν με ένα μαγκάλι.
Πέντε νέοι άνθρωποι από την Εύβοια και την Κρήτη, που βρέθηκαν στη Λάρισα για να σπουδάσουν, έγιναν βορά στη μνημονιακή πολιτική. Και έρχονται οι εκπρόσωποι της τρικομματικής κυβέρνησης και τα ΜΜΕ, να μας κάνουν τους λυπημένους και να μιλάνε για τραγωδία.
Δεν είναι ένα απλό δυστύχημα. Είναι δολοφονία με ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς την τρικομματική κυβέρνηση.
Όταν μισθοί, συντάξεις και επιδόματα περικόπτονται, όταν η ανεργία «σκαρφαλώνει» στο 30%, όταν τα κονδύλια για την Παιδεία καταβαραθρώνονται και τα προγράμματα για σίτιση και στέγαση των φοιτητών είναι ανύπαρκτα, δεν χρειάζεται καμιά έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια αυτής της δολοφονίας.


Τα αίτια είναι η πολιτική της εξαθλίωσης που μας επιβάλλουν και η απάντηση είναι μία και μοναδική. Να οργανώσουμε ένα δυνατό κίνημα μέσα κι έξω από τα πανεπιστήμια, ικανό να διώξει οριστικά αυτή την κυβέρνηση και την πολιτική της.
Πηγή: rproject.gr
iskra.gr
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.