Your Page links

Ad

 
2/4/13

Λαϊκή γιορτή στο στέκι της Πρωτοβουλίας (φωτο)


Η πρώτη εκδήλωση,  που έγινε το Σάββατο που μας πέρασε, στο νέο χώρο της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού - εγκαίνια τα είπαμε - έδειξε στην πράξη αυτό που γνωρίζουν ήδη τα μέλη μας: Η αποδοχή και η επιρροή της συλλογικότητάς μας στην κοινωνία του Θερμαϊκού είναι σαφώς μεγαλύτερη από την παρουσία συμπολιτών μας στις εβδομαδιαίες ανοιχτές συνελεύσεις μας στο ΚΑΠΗ.
Χωρίς να γίνει ιδιαίτερη γνωστοποίηση, εκατοντάδες φίλοι πέρασαν, συμμετείχαν και ευχήθηκαν στην εναρκτήρια γιορτή στο στέκι μας. Ένας χώρος που φιλοδοξούμε να τον κάνουμε  ζυμωτήρι ιδεών και δράσεων και   ορμητήριο πολιτιστικής και κοινωνικής παρέμβασης στα δρώμενα του Δήμου Θερμαϊκού.
Ο χώρος, (που ευγενικά και γενναιόδωρα παραχωρήθηκε η χρήση του  από τους ιδιοκτήτες του, τους οποίους ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ) ήταν έτοιμος.

Τα ρούχα και τα παιχνίδια για τα παιδιά τακτοποιημένα στα ράφια και stand στο υπόγειο αναμένουν τους συνδημότες μας που τα χρειάζονται. Άλλωστε το 3ο Χαριστικό παζάρι δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί (θα ανακοινωθεί σύντομα).


Στην μεγάλη αίθουσα (προβολών, συζήτησης κι αποφάσεων) στήθηκε η "πρωτοβουλία" το μουσικό σχήμα μας που μας χάρισε κέφι με υπέροχα τραγούδια που σιγοτραγουδίσαμε αλλά και χορέψαμε.


Στην κουζίνα άλλες φίλες μας ετοίμασαν ζεστά καλούδια που προστέθηκαν στα πολλά ταψιά με μεζεδάκια και φαγητά που όλοι σχεδόν  έφεραν. Κρασί υπήρξε άφθονο και στον υπαίθριο χώρο άναψαν οι φωτιές που υποδέχτηκαν τις σχάρες με τα .... απαραίτητα σουβλάκια.

Το κλίμα υπέροχο, η διάθεση όλων πολύ καλή και ο χαιρετισμός - ομιλία από πλευράς μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής περιεκτική, πολιτική και αγωνιστική ανέδειξε τον θετικό ρόλο των κινημάτων πολιτών και την αισιόδοξη προοπτική της ενότητας και των δράσεών τους.

Η γιορτή μας έκλεισε σχετικά νωρίς γιατί την επόμενη είχαμε την 7η διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες, στο πάρκο του Μπαξέ.

Ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη συνάντηση στο στέκι μας που θα ανακοινώσουμε σύντομα.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!


















ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.