Your Page links

Ad

 
11/6/13

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ Ε.Ρ.Τ.






Η κυβέρνηση , για άλλη μια φορά , με την γνωστή της πρακτική του  "αποφασίζομεν και διατάσσομεν " , με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου & απαξιώνοντας την βουλή και κυρίως την βούληση του λαού ( που νιώθει , έτσι κι αλλιώς προδομένος & από τους εκπροσώπους του στη βουλή , τις περισσότερες φορές ) , αποφάσισε να κλείσει την Ε.Ρ.Τ. , πραξικοπηματικά & με διαδικασίες υπερτάχιστες .
 Με τα γνωστά της όπλα τα τρία τελευταία χρόνια , που είναι α) η απαξίωση ολόκληρων ομάδων εργαζομένων , με την λασπολογία εναντίον τους από τα ιδιωτικά Μ.Μ.Ε. με σκοπό την χειραγώγιση της κοινής γνώμης , β) η φίμωση κάθε αντίδρασης & γ) η βίαιη καταστολή με την συνέργεια της αστυνομίας του κ. Δένδια , κατάφερε να γκρεμίσει κάθε κοινωνικό αγαθό & υπηρεσία που είχε αποκτήσει ο ελληνικός λαός , όπως παιδεία , υγεία , εργασία , δικαίωμα στη σίτιση & στην οικογενειακή εστία .
Τώρα , αφού έχει δρομολογήσει & το ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας , των υποδομών & δικτύων , της ενέργειας , του νερού , των φιλέτων δημόσιας γης , με μια απλή μεταβίβαση στην ανώνυμη εταιρεία ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. , αποφάσισε να φιμώσει και το δημόσιο μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του λαού , την Ε.Ρ.Τ. , λίγο πριν αποσυνδέσει τα μηχανήματα της εντατικής στην οποία μας έχουν καθηλώσει .
Όσο ακόμα αναπνέουμε & όσο ακόμη μπορούμε να σκεφτούμε , άς υψώσουμε την φωνή μας απέναντι στην λαίλαπα που προετοίμασαν για μας και την πατρίδα μας .
Όλοι μαζί στους δρόμους , να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στο κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ. .
Άν αντισταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι , μόνο τότε θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα . Αυτό μας δίδαξε η Ιστορία ανά τους αιώνες . Γι' αυτό στο χέρι μας είναι να διορθώσουμε έστω & καθυστερημένα το κεφάλαιο της Ιστορίας , που θα γραφτεί για την δική μας εποχή .
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.