Your Page links

Ad

 
19/6/13

Η αλληλεγγύη βρίσκει σημαντικούς υποστηρικτές στον Θερμαϊκό. Και άλλη δωρεάν διάθεση ψαριών.

Η δίχρονη ζωή της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού έχει αναδείξει πολλές ευαισθησίες και την διάθεση αλληλοβοήθειας πολλών συνδημοτών μας. Και ο τομέας της αλληλεγγύης ίσως να είναι ο σημαντικότερος της ανταπόκρισής της από την κοινωνία του Θερμαϊκού.
Καθημερινά καταγράφεται η αύξηση της εμβέλειάς της μέσα από τις δράσεις της. Πλήθος δημοτών που έχουν πλέον πεισθεί για τον δημιουργικό ρόλο που διαδραματίζει περνούν από το στέκι της καταθέτοντας την έκφραση ψυχής τους και μαζί ρουχισμό, τρόφιμα και φάρμακα για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Και παράλληλα άλλοι φίλοι μας γίνονται αποδέκτες της βοήθειας που πολλές φορές από το υστέρημά τους οι προηγούμενοι ( ή και οι ίδιοι) προσφέρουν.
Χθες σε περισσότερες από 70 οικογένειες διενεμήθηκαν 12 κιβώτια ψάρια (σαφρίδια, σαρδέλλα και γάβρος) σε μια επιχείρηση αστραπή. Χορηγός αυτής της προσφοράς και πάλι (το έχει επαναλάβει πολλές φορές δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς αυτούς που έχουν ανάγκη αλλά και την εκτίμησή του στις δράσεις της Πρωτοβουλίας) ο κ. Μιχάλης Κόκκινος (Ιχθυοπωλείο ΠΟΣΕΙΔΩΝ, Αμπελοκήπων 47Α, Περαία).
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία τον ευχαριστεί εκ μέρους των οικογενειών που έλαβαν τα προϊόντα της προσφοράς. Και ευχαριστώντας και όλους όσοι βρίσκονται στον αγώνα της ανθρωπιάς δίπλα της καλεί τους φίλους συνδημότες να σταθούν ενεργά δίπλα σ' αυτόν τον ωραίο αγώνα που δίνει. Τόσο για την αλληλεγγύη αλλά και για την ανατροπή του συστήματος διαχείρισης που είναι υπεύθυνο για την κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας συνολικά.
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.