Your Page links

Ad

 
10/6/13

Μανώλης Γλέζος: «Εσείς μισείτε τη χώρα κύριε Σαμαρά»


Αποστομωτική ήταν η απάντηση του Μανώλη Γλέζου σε όσα ανάφερε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του σε προσυνέδριο της ΝΔ: «Όποιος αγαπά τον τόπο του δεν τον ξεπουλά με πρόσχημα τις επενδύσεις. Όποιος αγαπά τον τόπο του δεν τον ξεπουλά με άλλοθι την ανεργία. Είναι ντροπή κι αμετροέπεια αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα επαίτη του κόσμου να μιλούν και να κατηγορούν όσους διαφωνούν με την εγκληματική πολιτική που ακολουθούν ότι μισούν την χώρα. Αυτοί μισούν τη χώρα, όταν αφήνουν 4.000 ανθρώπους να φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονούν από την οικονομική απελπισία. Όταν αφήνουν 1.500.000 ανέργους και τη νέα γενιά να μεταναστεύει στο εξωτερικό. Όταν αφανίζουν τη μεσαία τάξη για να ωφεληθούν οι πολυεθνικές επιχειρήσεις. Αυτοί μισούν τη χώρα που την άφησαν ξέφραγο αμπέλι στα χέρια των “κυρίων με τα κουστούμια”.
Αυτοί μισούν τη χώρα που τη σκλαβώνουν με δάνεια κι αφήνουν τον ελληνικό λαό να πληρώνει τα σπασμένα. Μέχρις εδώ. Δεν πάει άλλο», ανάφερε χαρακτηριστικώς ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
 http://www.koutipandoras.gr/37661
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.