Your Page links

Ad

 
7/8/13

Την Κυριακή 1η του Σεπτέμβρη η νέα διάθεση προϊόντων από την Πρωτοβουλία

Κανονικά και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών, που προμηθεύτηκαν τα τρόφιμά τους σε χαμηλές τιμές και ικανοποιητική ποιότητα, πραγματοποιήθηκε η 14η διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες από την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού την Κυριακή που μας πέρασε στον καθιερωμένο χώρο του δημοτικού πάρκου των Ν. Επιβατών.
Ούτε ο καύσωνας, ούτε οι φωνές των παραγοντίσκων αλλά ούτε και οι "υποδείξεις" νεκρών επιμελητηρίων κατάφεραν να δημιουργήσουν προβλήματα στην λειτουργία της απευθείας συνάντησης των παραγωγών με τους καταναλωτές. Περισσότεροι από τρεις χιλιάδες δημότες κάλυψαν τις ανάγκες του μήνα σε τρόφιμα και είδη καθαριότητας, γλιτώνοντας χρήμα και χτυπώντας με τον καλύτερο τρόπο τα καρτέλ και την ανωμαλία μιας ανεξέλεγκτης αγοράς. Και φυσικά ενημερώθηκαν για την ιστορία και της δράσεις της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας μέσα από τα αναρτημένα πόστερς και αφισέτες της.
Το επόμενο ραντεβού θα είναι την 1η του Σεπτέμβρη, με την 15η διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες, στον ίδιο χώρο. Για τον σκοπό αυτό θα δοθεί στην δημοσιότητα από αύριο η πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αλλά και οι τρόποι που θα γίνει, και για ποια προϊόντα   θα υπάρχουν στη νέα αυτή διάθεση της Πρωτοβουλίας.

Τα προϊόντα που άφησαν οι παραγωγοί, για τις οικογένειες που βοηθάει η Πρωτοβουλία, αφού ταξινομήθηκαν δόθηκαν τόσο στις οικογένειες αλλά και στον  Σύλλογο γυναικών Περαίας "ΑΓΑΠΗ" ώστε να συνδράμουμε κι εμείς μ' αυτόν τον τρόπο στα συσσίτια αγάπης που κάνει για συνδημότες μας που τα χρειάζονται. 





Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.