Your Page links

Ad

 
20/11/13

Κινηματογραφική Λέσχη: Την Κυριακή "Η χορωδία του Χαρίτωνα"

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 8 μμ στο Στέκι της Πρωτοβουλίας θα προβληθεί η ταινία "Η χορωδία του Χαρίτωνα" σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο του ίδιου και των Γιώργου Μακρή και Δημήτρη Βάκη.

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού συνεχίζει με μια μια τρυφερή κωμωδία για τη ζωή και τους ανθρώπους, με ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών. Έρωτες, πάθη, ίντριγκες και πολύ αισιοδοξία. Άνοιξη του 1968.

Μια μικρή επαρχιακή πόλη βρίσκεται σε αναβρασμό. Όλοι ζουν στο ρυθμό του Ετήσιου Διαγωνισμού Χορωδιών της περιοχής που εδώ και 50 χρόνια αποτελεί το επίκεντρο της ζωής στην πόλη. Ο χαρισματικός γυμνασιάρχης Χαρίτων με τον μαγικό τρόπο τη σχολική χορωδία. Η εμφάνιση του νέου και φιλόδοξου στρατιωτικού διοικητή Ταγματάρχη Δημητρίου, που έρχεται να επαναφέρει την τάξη και την ασφάλεια στους κατοίκους, θα πυροδοτήσει τη σύγκρουση ανάμεσα στους δύο άντρες, για την ωραία Ελένη, την όμορφη μαθηματικό του Γυμνασίου, το μπιλιάρδο και βέβαια τη μουσική.

ΠΑΙΖΟΥΝ οι ηθοποιοί: Γιώργος Χωραφάς, Μαρία Ναυπλιώτου, Ακύλας Καραζήσης, Στέφανος Καραντινάκης, Χρήστος Στέργιογλου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Δημήτρης Πιατάς, Σπύρος Σταυρινίδης, Βασίλης Κολοβός, Υβόννη Μαλτέζου, Ανθή Ανδρεοπούλου, Γιώργος Γεωγλερής κ.α
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.