Your Page links

Ad

 
7/12/13

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ: Στηρίζουμε ΟΛΟΙ το 5ο παζάρι παραγωγών στην Επανομή

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο προχθές εξέφρασε την υποστήριξή του στο κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες και τις άλλες δράσεις αλληλεγγύης της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού και κατ' επέκταση και της Κίνησης Πολιτών Επανομής, συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δήμου μας. Δράσεις αλληλεγγύης που με δεδομένη   την ανθρωπιστική κρίση την οποία διερχόμαστε ως λαός, έρχονται να  αντισταθούν στην σκληρή μνημονιακή πολιτική που ασκείται από την δικομματική κυβέρνηση στο όνομα και τις επιταγές των  επικυρίαρχων εντολοδόχων, τοκογλύφων της Τρόϊκας.

Να όμως που σήμερα, με αφορμή ένα έγγραφο που επιδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Επανομής από το σωματείο πωλητών λαϊκών αγορών "Μακεδονία", κλήθηκαν οι παραγωγοί και μέλη της Κίνησης Πολιτών Επανομής να μην πραγματοποιήσουν το προγραμματισμένο από εβδομάδες 5ο Παζάρι Παραγωγών. Κι αυτό με την επίσειση επέμβασης αστυνομικών δυνάμεων και επιβολής προστίμων στους παραγωγούς.

Η Κίνηση Πολιτών Επανομής και ο Γ' Αγροτικός Συνεταιρισμός Επανομής, σε σύσκεψη που έγινε πριν λίγο, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν κανονικά το 5ο Παζάρι Παραγωγών παρά τις προκλήσεις και απειλές.

Σ' αυτή τη χρονική στιγμή επιβάλλεται όλοι να σταθούμε στο πλευρό των παραγωγών της Επανομής και της δραστήριας συλλογικότητας της ΚΠΕ, οι πολίτες, η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού και κυρίως ο Δήμος Θερμαϊκού. Και να δημιουργήσουμε μια ασπίδα προστασίας σε αυτού του είδους τις απειλές που έρχονται να πλήξουν την αλληλέγγυα συστράτευση και την προσπάθεια ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής.

Περιμένουμε ότι όλοι θα είμαστε αύριο (πολίτες και αντιπρόσωποι του Δήμου) το πρωί στις 8 στην Επανομή, δίπλα στο γήπεδο και στο Τεχνικό Λύκειο, για να συμπαρασταθούμε στους παραγωγούς και διοργανωτές και να δείξουμε την έμπρακτη υποστήριξή μας  στο χτύπημα της ακρίβειας μέσα από τους λαϊκούς θεσμούς των κινημάτων.
Και να συμμετάσχουμε στις παράλληλες εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν για αύριο και περιλαμβάνουν:
α) έκθεση φωτογραφίας από την Αντιφασιστική Κίνηση Μηχανιώνας,
β) συλλογή υπογραφών για την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας από κατοικημένες περιοχές,
γ) ευαισθητοποίηση του κόσμου για την προστασία των συνανθρώπων μας από τους επικείμενους πλειστηριασμούς κατοικιών.

1 σχόλια

One Response so far.

  1. Ανώνυμος says:

    ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.