Your Page links

Ad

 
12/1/14

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ ΤΩΡΑ - Σε θέσεις μάχης οι παραγωγοί με τα ΜΑΤ στο 6ο παζάρι παραγωγών.

Έκκρυθμη παρουσιάζεται η κατάσταση στο παζάρι παραγωγών αυτήν την ώρα στην Επανομή.
Οι αστυνομικές δυνάμεις με το πρόσχημα της επιβολής της νομιμότητας αλλά ουσιαστικά λειτουργώντας ως εντελόμενες από τους "νταβατζήδες" της αγοράς - τα καταγγέλλοντα σωματεία λαϊκατζήδων -απειλούν την βίαιη διακοπή της αγοράς χωρίς μεσάζοντες με την μετάκληση δυνάμεων των ΜΑΤ.

Ενώ υπάρχει νόμιμη άδεια από τον Δήμο Θερμαϊκού για το 6ο παζάρι παραγωγών στο χώρο του γηπέδου Επανομής και αποκλειστικά η αγορά απαρτίζεται από παραγωγούς του Γ' Συνεταιρισμού Επανομής (ντόπιους παραγωγούς) ανάλγητη και προκλητική χαρακτηρίζεται από πολίτες καταναλωτές  που βρίσκονται στον χώρο και είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με τις δυνάμεις των "νταβατζήδων" η στάση της αστυνομίας και αδιάφορη έως εξοργιστική η στάση των πολιτικών προσώπων του Θερμαϊκού.

Έκκληση κάνουν για προσέλευση κόσμου  η Κίνηση Πολιτών Επανομής αλλά και η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού, ώστε να αποκρουστεί η ενδεχόμενη επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.