Your Page links

Ad

 
2/2/14

Η κοπή βασιλόπιτας της Πρωτοβουλίας (φωτο)

Με την συμμετοχή πολλών συνδημοτών, φίλων και μελών της η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού έκοψε χθες την βασιλόπιτά της για το 2014.
Η αίθουσα του Άνεμου στην Αγία Τριάδα ήταν κατάμεστη.
Προβλήθηκε αρχικά μια σειρά βίντεο από τις δίχρονη δράση της Πρωτοβουλίας. 
Η βραδιά ξεκίνησε μια σύντομη ομιλία - χαιρετισμό από μέλος της Πρωτοβουλίας, που συμπύκνωνε  την διαδρομή των δράσεων και παρεμβάσεων της συλλογικότητας,  και περιέγραφε τους στόχους της από δω και πέρα, εν μέσω της μνημονιακής λαίλαπας που βιώνουμε ως πολίτες και της πολιτικής του ξεπουλήματος της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Ακολούθησε γλέντι και χορός με την ζωντανή μουσική και την όμορφη επιλογή τραγουδιών.
Πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με κλήρωση πολλών δώρων που προσέφεραν επαγγελματίες και καταστήματα της περιοχής.
Η Πρωτοβουλία ευχαριστεί τους φίλους επαγγελματίες που στέκονται δίπλα της και της προσέφεραν τόσο πολλά δώρα. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον κ. Σταύρο Λαχανούδη και το αρτοποιείο Περικλή Ντικόζη (Αμπελοκήπων 35, Περαία) για την ευγενική δωρεά της βασιλόπιτας και τον κ. Χρήστο Χριστοδούλου, Copy center Thermaikos (Ρωμανού 25, Περαία) για την διαρκή συμπαράστασή του.
Παραβρέθηκαν ο κ. Γιάννης Μαυρομάτης που συνοδευόταν από αντιπροσωπεία υποψηφίων της παράταξής του και οι δημοτικοί σύμβουλοι Έφη Ζαριφέ, Ιωσήφ Μισαλέμης, και Βαγγέλης Κουκουρίγκος.






















0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.