Your Page links

Ad

 
3/2/14

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 1 ΦΛΕΒΑΡΗ

Το κείμενο χαιρετισμού , που διαβάσαμε στην γιορτή κοπής της βασιλόπιττας , είναι το παρακάτω :





Αγαπητοί φίλοι της ανεξάρτητης πρωτοβουλίας πολιτών του δήμου Θερμαϊκού ,
Τα μέλη μας σας καλωσορίζουν στην σημερινή μας εκδήλωση για την κοπή της πίττας της αναγέννησης , της ανατροπής και της ανασύνταξης των δυνάμεών μας , με αφορμή την συμπλήρωση 2 χρόνων και 2 μηνών από την γένεση της πρωτοβουλίας .
   Μέσα σ’ αυτά τα δύο χρόνια , έχουν γίνει πολλές αλλαγές στη χώρα μας και στον λαό μας , που σκοπό έχουν το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας , των δημόσιων αγαθών και υποδομών και την κατακρήμνιση του κοινωνικού κράτους , μέσα από την απαξίωση της παιδείας , της υγείας και των κοινωνικών παροχών , που τα παραδίδουν δωρεάν ή μέχρι το 10% της πραγματικής τους αξίας , στα ξένα και ντόπια κοράκια – επενδυτές .
    Ο λαός μας , που υποβάλλεται στο σοκ και δέος , με την σύμπραξη κυβερνώντων , τραπεζιτών και μέσων μαζικής προπαγάνδας , άρχισε να καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του και να ξεκαθαρίζει στο μυαλό του , ότι δεν είναι μονόδρομος για μας , δεν σώζουν εμάς , αλλά τα τομάρια τους και το σύστημα , που αιώνες τώρα εξυπηρετούν , όλοι οι προαναφερόμενοι παράγοντες , μαζί με τους συνεργάτες και υποστηρικτές τους . Ο λαός λοιπόν , καλείται να πληρώσει όλη την κρίση στην οποία μας οδήγησαν με τις πρόθυμες  εθελόδουλες και αργυρώνητες πολιτικές τους , με την κοινωνική και οικονομική του εξαθλίωση , την ανεργία , την απόγνωση , την κατάθλιψη και τελικά τις αυτοκτονίες .

    Το σχέδιό τους είναι καλά οργανωμένο και προμελετημένο . Ο μόνος αστάθμητος παράγοντας στα σχέδιά τους , είναι η αντίδραση του λαού και η αφύπνισή του , που προσπαθούν μέσα από την τρομολαγνεία , την καταστολή , τις παρακολουθήσεις και την τιμωρία να συρρικνώσουν . Κι εδώ πρέπει να αναφέρουμε το ρόλο των κινημάτων και πρωτοβουλιών , που γεννήθηκαν εξαιτίας όλων των παραπάνω λόγων . Η παρουσία μας και η δράση μας έχει να κάνει κυρίως με την ενημέρωση των πολιτών , με την αφύπνιση και την ομαδοποίηση των κινήσεων που αφορούν χαράτσια , δυσβάσταχτους φόρους , πλειστηριασμούς κ.λ.π. Παράλληλα φροντίζουμε να στεκόμαστε αλληλέγγυοι  στις πιο ευάλωτες ομάδες του δήμου μας , με διοργανώσεις χαριστικών παζαριών και αγορών χωρίς μεσάζοντες , με την οργάνωση δωρεάν ιατροφαρμακευτικής στήριξης των ανασφάλιστων , με την αρωγή αλληλέγγυων γιατρών και πολιτών της περιοχής μας και την  ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων πολιτών .
   Γι’ αυτό ζητάμε από τους φίλους μας και συντοπίτες μας να αφήσουν στην άκρη το εγώ και τις μικροδιαφορές και να κλείσουν τ’ αυτιά τους στις σειρήνες που μας θέλουν αμέτοχους , καθηλωμένους στον καναπέ μας , για να αποφασίζουν άλλοι για την τύχη μας και τις επιλογές μας . Επιτέλους , ας κάνουμε την αυτοκριτική μας , για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε .  Ας περάσουμε στο εμείς , στο συλλογικό , στην μεγάλη ιδέα . Δεν έχουμε πολύ χρόνο . Πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί , για να έχουν μέλλον τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές .
 Τώρα που οι καπεταναίοι βουλιάξανε το καράβι – Ελλάδα και μας ρίξανε στη θάλασσα , μην περιμένετε να μας δώσουν σωσίβιο για να μην πνιγούμε , αυτοί που το βούλιαξαν , γιατί απλά δεν φρόντισαν να προμηθευτούν σωσίβια . Τα λεφτά για τα σωσίβια , τα έφαγαν όλοι μαζί σε μίζες και υπερκοστολογήσεις και τα φυγάδευσαν σε εξωτικούς προορισμούς μέσω offshore εταιρειών .
   Θέλουμε από σας να συμμετέχετε ενεργά στις δράσεις της πρωτοβουλίας , να εμπλουτίσετε με τις δικές σας ιδέες και απόψεις το κίνημά μας και να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και όχι αμέτοχοι και απαθείς .

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε να περάσετε καλά .
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.