Your Page links

Ad

 
19/6/17

Επιτυχία σημείωσε το σκακιστικό τουρνουά της Πρωτοβουλίας και του ΣΑΧ στην Περαία - Η τελική κατάταξη (φωτο)


Αλλιώς τα περιμέναμε κι αλλιώς ήρθανε. Αν όμως όλα αξιολογούνται από το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε πως το τουρνουά μας πέτυχε.
Σχεδιάσαμε διαφορετικά το σημερινό σκακιστικό τουρνουά "παρά θιν' αλός", στην Περαία.
Φοβόμασταν τη βροχή αλλά δεν έλεγαν να πέσουν τα μποφόρ του βαρδάρη.
Και η πλατεία στην παραλία της Περαίας όπου προγραμματίζαμε το τουρνουά είναι απέναντι στον βοριά.
Αδύνατο να στηθούν οι σκακιέρες εκεί. Αν και όλη η προεργασία είχε γίνει. Τα τραπέζια είχαν μεταφερθεί, με την βοήθεια του αντιδήμαρχου κ. Φεστερίδη αλλά και την γεναιοδωρία του ΠΟΣΠ.
Μάταια όμως περιμέναμε να κοπάσει ο βαρδάρης.
Σανίδα σωτηρίας οι φίλοι επιχειρηματίες Μιχάλης και Βαγγέλης Κόκκινος που πρόθυμα παραχώρησαν τον χώρο στο κατάστημά τους. Και αφού ενημερώθηκαν, κυριολεκτικά στο παραπέντε, όλοι σκακιστές   ήρθαν και έπαιξαν στο φιλόξενο "my smiley".

Τελικά περισσότεροι από 65 ήταν οι συμμετέχοντες που  περιλάμβαναν όλες τις ηλικίες, από 5 έως 65 χρονών. Και παίξανε σκάκι. Χωρίς παράβολο. Και το χάρηκαν, όπως τουλάχιστον μας είπαν.
Και ευχαρίστησαν την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού και τον ΣΑΧ που οργάνωσαν το τουρνουά.
Και εμείς χαρήκαμε που το χάρηκαν. Αν και δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε την προβολή ταινίας και δεν έγινε η συζήτηση που τόσο επιθυμούσαμε να γίνει.
Δεν πειράζει, ας ευχηθούμε να το καταφέρουμε, καιρού επιτρέποντος, στο επόμενο τουρνουά που θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Πρωταθλητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Βασίλης Σταυρακάκης, δεύτερος ο Μπρίμπος Βαγγέλης και τρίτος ο Γιώρας Γιάννης. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν κατά σειρά οι Τσάκωνα Μαρία (πρώτη γυναίκα), Τζιότζιος Δημήτρης και Μπαρούτας Θανάσης.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης που συνεχάρη τους διοργανωτές και έπλεξε το εγκώμιο της Πρωτοβουλίας για τις δράσεις και παρεμβάσεις της σε κοινωνικά αλλά και πολιτιστικά θέματα. Παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Φεστερίδης Γιώργος.

Η τελική κατάταξη:
















0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.