Your Page links

Ad

 
23/3/14

«Μαζί θα (τους) φάμε»

συνάντηση τροφής
Συνέντευξη Τύπου δομών αλληλεγγύης για την τροφή
Πρόσκληση
Την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014, στη 1.00 μ.μ. σας καλούμε σε συνέντευξη Tύπου στο στέκι του Δικτύου αντίστασης και αλληλεγγύης 7ης Δημοτικής Κοινότητας (Δημητσάνας 46 & Κεδρηνού, Αμπελόκηποι, στάση μετρό Αμπελόκηποι) που οργανώνουμε 82 αυτο-οργανωμένες συλλογικότητες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα συναντηθούμε για πρώτη φορά έτσι ώστε να συντονίσουμε την απάντησή μας στην επισιτιστική κρίση στον καιρό των μνημονίων.
Πρόκειται για συλλογικότητες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο κίνημα χωρίς μεσάζοντες, ενισχύουν νοικοκυριά με τρόφιμα, οργανώνουν κοινωνικές κουζίνες, δημιουργούν κοινωνικά παντοπωλεία, συνεταιρισμούς καταναλωτών αλλά και παραγωγών, διαμορφώνουν σχέσεις εμπιστοσύνης με ομάδες αλληλέγγυων παραγωγών και συλλογικούς αγρούς, δημιουργώντας ένα πανελλαδικό δίκτυο ενάντια στην πείνα, την ακρίβεια και την εξαθλίωση.

Οι δεκάδες αυτο-οργανωμένες συλλογικότητες που αντιστέκονται στη μετατροπή της κοινωνίας μας σε «παράπλευρη απώλεια» των μνημονιακών πολιτικών, συναντιούνται για πρώτη φορά στις 29-30 Μαρτίου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.
Από το χωράφι ως το πιάτο, παράγουμε το μέλλον μας
http://info-war.gr/2014/03/μαζί-θα-τους-φάμε/
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.