Your Page links

Ad

 
29/5/14

Η Μαύρη Βίβλος της Ντροπής

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014
Τη «Μαύρη Βίβλο της Ντροπής» της διακυβέρνησης Σαμαρά παρουσίασε σήμερα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών η Επιτροπή Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μια έκδοση που, σύμφωνα με τους συντάκτες της, «καταγράφει το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης Σαμαρά κατά τη διετία 2012-2014, μέσα από σκανδαλώδεις τροπολογίες, χαριστικές διατάξεις και παρεμβάσεις «άφεσης αμαρτιών»». 
Μαύρη Βίβλος Εξώφυλλο1400748325Στην εισαγωγή τους, τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου γράφουν:
«Φίλε και φίλη, η «Μαύρη Βίβλος της Ντροπής», που κρατάς στα χέρια σου, περιέχει δεκάδες σκανδαλώδεις ρυθμίσεις και μεθοδεύσεις, πρακτικές και τακτικές, με τις οποίες η Κυβέρνηση Σαμαρά επιχειρεί να μετατρέψει τη Βουλή σε πλυντήριο σκανδάλων, σε νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών, σε εργοστάσιο παραγωγής ντροπιαστικών διατάξεων διακριτικής μεταχείρισης. Η απαρίθμηση δεν είναι εξαντλητική, αλλά η αφήγηση είναι ενδεικτική. Και απολύτως δηλωτική των πραγματικών προθέσεων και στοχεύσεων της Κυβερνητικής Κοινοπραξίας.

Διαβάζοντας τα… «κατορθώματά τους», αναζήτησε σε αυτά τα φθαρμένα συνθήματά τους και τα ξεφτισμένα, τα ψεύτικα μεγάλα λόγια: «Σταθερότητα, υπευθυνότητα, ανάπτυξη, έξοδος από την κρίση».
Σου παραδίδουμε αυτό το εργαλείο αποκωδικοποίησης της Κυβερνητικής δράσης, με εμπιστοσύνη στο μυαλό και την κρίση σου.»
 http://unfollow.com.gr/web-only/12960-blackbook/
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.