Your Page links

Ad

 
10/5/14

Κύριο άρθρο UNFOLLOW 29: Ηλίθιοι

U29 Prop 

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Δίχως κανέναν δισταγμό ολημερίς μιλούν για το «πλεόνασμα» που πετύχαμε και την «έξοδο στις αγορές». Κι αυτά είναι, λένε, καλά για την ανάκαμψη, που θα έρθει μόλις ολοκληρωθούν οι ιδιωτικοποιήσεις και καταφθάσουν οι επενδυτές.

Θα έλεγε κανείς πως είναι βέβαιοι ότι απευθύνονται σε ηλίθιους.
Σε όλη τη διάρκεια της κρίσης και βέβαια τώρα που επίκεινται εκλογές κατακλυζόμαστε από αναλύσεις που μοιάζουν να έχουν βγει από γραμμή παραγωγής, τόσο ίδιες μοιάζουν μεταξύ τους. Οι αναλύσεις αυτές –άρθρα γνώμης, μονόλογοι πολιτικών, σχολιασμοί τηλεδημοσιογράφων–, όποιο παραγέμισμα κι αν έχουν η καθεμία ξεχωριστά, αποτελούνται από δύο πάντοτε πανομοιότυπα μέρη: το ένα έχει να κάνει με το πόσο κακή –«ανώριμη», «ανέτοιμη», «ανοργάνωτη»– είναι η Αριστερά· το άλλο με το ότι «τώρα που τα υποστήκαμε όλα αυτά κι έχουμε πετύχει τόσα πολλά, είναι κρίμα να εγκαταλείψουμε λίγο πριν από το νήμα».Είναι βέβαιοι ότι απευθύνονται σε ηλίθιους.

Δεν είναι όμως ανάγκη να παγιδευόμαστε σε πλαστά διλήμματα, άλλωστε όλη την ώρα μας λένε ότι το δίπολο μνημόνιο-αντιμνημόνιο έχει τελειώσει, κι αν η πολιτική της λιτότητας βγήκε λίγο λάθος, με κάνα-δυο όχι ολόσωστους υπολογισμούς, πρέπει να αντισταθούμε στο λαϊκισμό και το μίσος και να βρούμε όλοι μαζί λύσεις και να εμπιστευθούμε νέα πρόσωπα χωρίς κομματικό παρελθόν.
Απευθύνονται σε ηλίθιους.
 http://unfollow.com.gr/print/
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.