Your Page links

Ad

 
9/2/15

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ: Στον Λευκό Πύργο με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία !!!



Η καθιερωμένη συνέλευση της Πρωτοβουλίας αυτήν την Τετάρτη 11/2 δεν θα γίνει.

Τα μέλη και οι φίλοι της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση της συνέλευσής της θα συμμετάσχουν ΜΑΖΙΚΑ στην μεγάλη συγκέντρωση - διαδήλωση που οργανώνεται από τα κινήματα των πλατιών, στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.

Συμμετέχουμε στη διαδήλωση στον Λευκό Πύργο θέλοντας να διατρανώσουμε την έντονη αντίδρασή μας στην προσπάθεια πειθαναγκασμού που επιχειρείται από την ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ για συνέχιση της υποταγής της χώρας και της εξαθλίωσης των πολιτών της.

Στεκόμαστε αρωγοί στον αγώνα που δίνει η κυβέρνηση για κατάργηση της λιτότητας και για αποτίναξη των δεσμών υποταγής που εξυφάνθηκαν με ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Ως Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία καλούμε τους φίλους μας αλλά και τους συμπολίτες μας του Θερμαϊκού να κατεβούμε μαζί στον Λευκό Πύργο και  να απαιτήσουμε από την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της χώρας να μην κάνει ούτε βήμα  πίσω από τις δεσμεύσεις της.

Να δείξουμε στους φίλους μας της Ευρώπης ότι οι Έλληνες είναι ΟΡΘΙΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ,  ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ και ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ για την σωτηρία της πατρίδας, την ανάπτυξη του τόπου και ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές.


Να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση, ως οφείλει, να προασπίσει σταθερά τις θέσεις για τις οποίες ψηφίστηκε. Η στάση αυτή θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον όποια και αν είναι η έκβαση της τωρινής διαμάχης. 

Αυτός δεν μπορεί παρά να είναι ο μονόδρομος της πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα.

Λεωφορείο θα ξεκινήσει από την Περαία στις 5 μμ (απέναντι από τo Δημαρχείο). 

φώτο αρχείου από παλαιότερη παρέμβαση της Πρωτοβουλίας στον Λευκό Πύργο (1ος/2012)

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ


0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.