Your Page links

Ad

 
25/2/16

ΔΩΡΕΑΝ Αναπνευστική Φυσικοθεραπεία στην Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία


Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ν.Μηχανιώνας στο πλαίσιο της προώθησης του προγράμματος ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ θα διαθέσει τους χώρους της για τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου προγράμματος, που στόχο έχει την παροχή φροντίδας στον πληθυσμό εκπαιδεύοντάς τον στη σωστή λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος και στην ευλυγισία των αρθρώσεων.

Το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε με επιτυχία για δύο χρόνια στη Μηχανιώνα, υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης φυσικοθεραπεύτριας κας Πολυξένης Τσοπάνογλου, μεταφέρεται τώρα στην Περαία, στο στέκι της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας (Ησιόδου2 & Ξενίου Διός).

Το πρόγραμμα είναι ομαδικό, θα περιλαμβάνει γκρουπ των 6 έως 8 ατόμων και θα εκτελείται σε στρώματα. Θα διεξάγονται δύο συνεδρίες την εβδομάδα κατά τις πρωινές ώρες και ως τη συμπλήρωση 10 συνεδριών. Οι μέρες και οι ώρες του προγράμματος θα ανακοινωθούν μετά τη συμπλήρωση των δηλώσεων των ενδιαφερομένων.
Το πρόγραμμα αντενδείκνυται σε πρόσφατα χειρουργημένους ασθενείς.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6976750004 από 9 - 12 το πρωί  Δευτέρα και Τετάρτη ή με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που ακολουθεί:
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.