Your Page links

Ad

 
30/1/12

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Η Ανεξάρτητη πρωτοβουλία Δήμου Θερμαϊκού , καλεί όλους τους κατοίκους του δήμου , ν’ αρνηθούν να πληρώσουν τα χαράτσια που επιβάλλει η τρικομματική κυβέρνηση σε βάρος τους , με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν χρήματα και ότι θέλουν να σώσουν την χώρα και κατ’ επέκταση και τους πολίτες της .
     Αυτό που θέλουν να σώσουν είναι τα κέρδη των τραπεζών και των ομίλων ( δηλαδή το κοινωνικό σύστημα της εκμετάλλευσης και της κοινωνικής  αναλγησίας ) .
 Αυτό που θέλουν να σώσουν είναι τα κέρδη τους , την ώρα που ο ελληνικός λαός υπόκειται σε πλήρη εξαθλίωση , κόβοντάς τους μισθούς και συντάξεις , παροχές υγείας , περικόπτοντας φάρμακα από αρρώστους , κάθε κοινωνική πρόνοια και κάθε παροχή στην παιδεία , ακόμη και για βιβλία και πετρέλαιο θέρμανσης .
Παράλληλα στις τράπεζες του εξωτερικού υπάρχουν 600 δισεκατομμύρια ευρώ  καταθέσεις Ελλήνων , που δεν αγγίζονται , ούτε φορολογούνται .
Το 2011 τα κέρδη των τραπεζών και των πολυεθνικών αυξήθηκαν .
Μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις έδωσαν 168 δις ευρώ , για να στηρίξουν τις τράπεζες και για να κάνουν νόμιμη τοκογλυφία , σε βάρος του ελληνικού λαού . Νά πού δίνουν τα χρήματά μας πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού . Πείτε
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ .
ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ . ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ .
Περιφρουρείστε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος . ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ . Απευθυνθείτε στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ .

ΤΗΛ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ : 6984819709
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.