Your Page links

Ad

 
7/1/12

H πρώτη νίκη των δημοτών του Ωρωπού ενάντια στο χαράτσι !

πηγή


Δεκτή έκανε στις 04-01-2012, το Ειρηνοδικείο Καπανδριτίου την ομαδική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν πέντε (5) κάτοικοι από τον Αυλώνα, Βαρνάβα και Καπανδρίτι για τη μη διακοπή του ρεύματος από την ΔΕΗ.
Με προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδικείου Καπανδριτίου απαγορεύεται η διακοπή του ρεύματος από την ΔΕΗ μέχρι την εκδίκαση της αίτησης στις 08-03-2012.
Οι 5 κάτοικοι της περιοχής προσέφυγαν στο Ειρηνοδικείο Καπανδριτίου επικαλούμενοι αντισυνταγματικότητα του Νόμου 4021/2011 για το χαράτσι της ΔΕΗ και αδυναμία πληρωμής καθώς ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, άνεργοι επί το πλείστον και άτομα με χαμηλά εισοδήματα. Είναι η πρώτη απόφαση του Ειρηνοδικείου Μαραθώνος που κάνει δεκτή ομαδική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατοίκων της περιοχής.
Τους κατοίκους που προσέφυγαν εκπροσώπησε ο δικηγόρος του Κινήματος κος Παναγιώτης Χασιώτης από τον Αυλώνα.
Με αυξανόμενους ρυθμούς οι συμπολίτες μας ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Επιτροπής Κατοίκων Δήμου Ωρωπού για μη πληρωμή του «χαρατσιού μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ».
Η Επιτροπή έχει ήδη συγκεντρώσει πολλές δεκάδες λογαριασμούς της ΔΕΗ όπου οι συντοπίτες μας τους έχουν πληρώσει μέσω ΑΤΜ τραπεζών χωρίς να καταβάλλουν το χαράτσι.
Η νομική σύμβουλος του Κινήματος κα Μαρία Σταθάκη έχει στείλει στην ΔΕΗ εξώδικο με τα ονόματα όσων δεν θέλησαν ή δεν μπόρεσαν να πληρώσουν το χαράτσι.

Η Επιτροπή εξακολουθεί να συγκεντρώνει λογαριασμούς ΔΕΗ και αποδείξεις πληρωμής τους χωρίς την καταβολή του χαρατσιού ώστε να αποσταλούν και επόμενα εξώδικα.
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.