Your Page links

Ad

 
1/2/12

Κάλεσμα για τη σημερινή συνέλευση της Πρωτοβουλίας

Σήμερα στις 6 μμ θα βρεθούμε στο ΚΑΠΗ των Ν. Επιβατών και θα συζητήσουμε τις δράσεις της αγροτοκαλλιέργειας και του ανταλλακτηρίου. Επίσης θα παραβρεθεί και ο δικηγόρος μας που θα δώσει διευκρινήσεις σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ.
Θα γίνει καταγραφή των εθελοντών που θέλουν να αναλάβουν την καλλιέργεια των κομματιών γης που έχουν προσφερθεί στην Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία από φίλους της.
Θα συζητηθεί επίσης το δημοτικό χαράτσι της αποχέτευσης.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!
1 σχόλια

One Response so far.

  1. Ανώνυμος says:

    Καλημέρα σας. Παραβρέθηκα και οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες. Συγχαίρω τους συμπολίτες μας που με ζήλο και ικανότητες αλλά και γνώση των αντικειμένων γενικού ενδιαφέροντος δημιούργησαν αίσθημα σιγουριάς στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Θερμαϊκού (και όχι μόνο). Συγκινητική η προσφορά γης, στεγασμένων χώρων, καθώς και η ανιδιοτελής συμβολή του νομικού συμβούλου. Εύχομαι το "ρυάκι" να δυναμώσει και αγάπη, δύναμη και κουράγιο της επιτροπής.

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.