Your Page links

Ad

 
30/3/12

"Κερδίζουμε από την Ελλάδα"

Ο επικεφαλής του προσωρινού ευρωπαϊκού μηχανισμού διάσωσης EFSF, Κλάους Ρέγκλινκ τόνισε στο “Focus” πως τα πακέτα διάσωσης στην Ελλάδα ωφελούν στην πραγματικότητα την ίδια τη Γερμανία.
«Εμείς κερδίζουμε από την κρίση αφού εισρέουν περισσότερα κεφάλαια στη χώρα. Πληρώνουμε 15 δισ. λιγότερους τόκους και θα πάρουμε πίσω όλα μας τα χρήματα από τα δάνεια. Μη σας ξεγελά η εικόνα ότι η Ελλάδα είναι βαρέλι χωρίς πάτο. Δεν υπάρχουν δώρα ούτε μόνιμες μεταφορές χρημάτων» εξήγησε στους συμπατριώτες του ο Γερμανός γραφειοκράτης.
Ο ισχυρισμός του επιβεβαιώνεται και από δημοσίευμα του Bloomberg που αναφέρει ότι η Deutche Bank έκανε την κρίση ευκαιρία και ύστερα από πέντε χρόνια επανέκαμψε στην πρώτη θέση των ευρωπαϊκών τραπεζών εκτοπίζοντας την γαλλική BNP Paribas. Η γερμανική τράπεζα αύξησε το 2011 τα περιουσιακά της στοιχεία κατά 14% στα 2,16 τρισ.
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.