Your Page links

Ad

 
29/4/12

Κυκλοφόρησε το 2ο φύλλο της "Ανεξάρτητης"

Κολακευτικά είναι τα σχόλια δημοτών για το 2ο φύλλο της "Ανεξάρτητης", του εντύπου  της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού. Μέσα στις 12 σελίδες του  (αυξήθηκε η ύλη) μπορεί κανείς να εκτιμήσει και να κρίνει την θέση της Πρωτοβουλίας για τη Δημοτική Αρχή Θερμαϊκού. Να πληροφορηθεί τον κατήφορο της Δημόσιας Υγείας με την υποβάθμιση των Κέντρων Υγείας της Ανατολικής Θεσσαλονίκης αλλά και να ενημερωθεί για την τρίτη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση της Πρωτοβουλίας, που θα γίνει αύριο Κυριακή 29/4 στην Παραλία του Μπαξέ. Μια πολιτική εκδήλωση που θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα σχετικά με "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κι ΕΚΛΟΓΕΣ" με προσκεκλημένο ομιλητή τον Συνταγματολόγο καθηγητή του ΑΠΘ κ. Κώστα Χρυσόγονο.

Ακόμη να έχει μια ανασκόπηση για την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του Μαρτίου, με προσκεκλημένους τον Μανώλη Γλέζο και τον Άρι Καζάκο.
Και αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα από μέλη της κίνησης.
Διαβάστε την τώρα και ηλεκτρονικά  ΕΔΩ


0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.