Your Page links

Ad

 
7/4/12

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Οκτώ τόνοι πατάτας και μελιού χωρίς μεσάζοντες, από παραγωγούς στο Θερμαϊκό (βίντεο)

Με επιτυχία ξεκίνησε σήμερα η πρώτη παρέμβαση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού για άμεση επαφή των Ελλήνων παραγωγών με τους καταναλωτές με στόχο την παράκαμψη μεσαζόντων. Με διανομή μελιού και πατάτας, που έγινε και στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου Θερμαϊκού διατέθηκαν σε χαμηλές τιμές και άριστη ποιότητα περισσότεροι από οκτώ τόνοι προϊόντων.
Η πρώτη προσπάθεια της Πρωτοβουλίας στέφτηκε επιτυχώς αν κρίνουμε από τα ευνοϊκά σχόλια των κατοίκων που παρακινούσαν τα μέλη της να συνεχίσουν την προσπάθεια και τα παρότρυναν να γίνει μόνιμη η διάθεση με τη σύσταση ενός κοινωνικού λαϊκού παντοπωλείου.
Ικανοποιητική θεωρείται η οργανωτική προσπάθεια και αυτό οφείλεται στην πολυπληθή και ενθουσιώδη παρουσία μελών της Πρωτοβουλίας που υλοποίησαν για άλλη μια φορά στην πράξη το σύνθημά τους για ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.


Το εγχείρημα συνεχίζεται τη Δευτέρα 9 Απριλίου, στους ίδιους τόπους και τις ίδιες ώρες με διάθεση αλεύρου, ελαιολάδου και παραδοσιακής φέτας (πληροφορίες ΕΔΩ). Οι παραγγελίες για αυτά τα προϊόντα πολλαπλασιάστηκαν σήμερα στους πάγκους που στήθηκαν στους χώρους διανομής αλλά και με τις εγγραφές μέσω υποβολής ηλεκτρονικών φορμών.


Μάλιστα τη Δευτέρα στους χώρους διανομής, θα βρεθούν  πατατοπαραγωγοί από τον Αρχάγγελο που θα φέρουν και νέες ποσότητες πατάτας, παραγωγοί από τα Βασιλικά που θα δώσουν μαρούλια σε δελεαστικές τιμές και άλλοι που θα πουλούν μαρμελάδες κ.ά΄
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.