Your Page links

Ad

 
12/4/12

Ποιες «Σπίθες» (και γιατί) διαγράφει ο Μ. Θεοδωράκης...

Εκτός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών (ΚΑΠ) έθεσε ο  Μίκης Θεοδωράκης «Σπίθες»  (οργανώσεις - πυρήνες του ΚΑΠ) και στελέχη που τάχθηκαν υπέρ της εκλογικής καθόδου με τον Π. Καμμένο.  Οι διαγραφές αφορούν «Σπίθες» οι οποίες έχουν...
υπογράψει το «συμβόλαιο Τιμής, για τη σωτηρία της πατρίδας», το οποίο έχει συντάξει το κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες
Ο  Μίκης Θεοδωράκης και η Εκτελεστική Γραμματεία του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΑΠ προχώρησαν στις διαγραφές, με δεδομένο ότι έχει αποφασιστεί η μη συμμετοχή της «Σπίθας» στις εθνικές εκλογές, με παράλληλο κάλεσμα στον κόσμο να ψηφίσει κατά συνείδηση, καταδικάζοντας την πολιτική των μνημονίων.
Στο κείμενο της απόφασης (8.4.2012) για τις διαγραφές αναφέρει ότι η σύμπραξη με ένα κόμμα, «τη στιγμή που υπάρχει δική μας απόφαση ότι δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές», αποτελεί «πολιτική απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού, σαφώς αντικαταστατική πράξη και δεν συνάδει με τον ήθος που κάθε συναγωνιστής μας πρέπει να έχει».
Επομένως, όπως αναφέρει η απόφαση, «θέτουν εαυτόν εκτός Κινήματος» η Σπίθα Νέας Πεντέλης, Πεντέλης, Μελισσίων (εκπρόσωπος Γιώργος Αλαϊάδης), η Σπίθα Αγώνα Ελληνικού (εκπρόσωπος Κώστας Δούκας), η Σπίθα Αποκορώνου-Χανίων (εκπρόσωπος Παντελής Καπαρουδάκης), η Σπίθα Σαράντα Εκκλησιών Θεσσαλονίκης (εκπρόσωπος Δημήτρης Μικρόπουλος) και μέλη του ΚΑΠ που συμμετέχουν στην Λαϊκή Συνέλευση Παλαιού Φαλήρου (Γιώργος Σεμερτζιάν, Ιωάννα Κοκκίνου).
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.