Your Page links

Ad

 
8/9/12

Κάλεσμα της Πρωτοβουλίας για συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη

Αύριο Παρασκευή στις 5 το απόγευμα συγκέντρωση αυτοκινήτων για δημιουργία αυτοκινητοπομπής μελών και φίλων της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού. Θα περάσουμε από όλες τις δημοτικές ενότητες και θα καλέσουμε τους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο του Σαββάτου ενάντια στην πολιτική καταδυνάστευσης και εξαθλίωσης που ασκεί στα δοκιμαζόμενα Ελληνικά νοικοκυριά. 

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ με ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ στην τροϊκανή κυβέρνηση του ξεπουλήματος της εθνικής και ιδιωτικής περιουσίας. 

ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ και ΟΡΘΙΟΙ. 

Το Σάββατο στις 4.30 μμ θα υπάρχει λεωφορείο για μεταφορά φίλων στην κεντρική διαδήλωση της Θεσσαλονίκης, στο πάρκινγκ δίπλα από το Δημαρχείο της Περαίας. Προσυγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη (για όσους μεταβούν μεμονωμένα) στις 5 μμ μπροστά στην Παναγία Χαλκέων κάτω από τα πανό της Δικτύωσης Πρωτοβουλιών Θεσσαλονίκης. 

ΚΑΜΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ! ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !!! 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.