Your Page links

Ad

 
8/10/13

Ιδιαίτερα επιτυχής η 16η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες της Πρωτοβουλία (φώτο + reportaz)

Με μεγάλη προσέλευση καταναλωτών πραγματοποιήθηκε η χθεσινή 16η διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες, από την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού στους Νέους Επιβάτες.
Με πολλούς παραγωγούς, συνεταιρισμούς να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε ικανοποιητική ποιότητα και καλές τιμές οι δημότες του Θερμαϊκού δείχνουν ολοένα και περισσότερο να εμπιστεύονται τις διαθέσεις Χωρίς Μεσάζοντες που διοργανώνει η Πρωτοβουλία την πρώτη Κυριακή του μήνα.
Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα σχόλια που συλλέχθηκαν με ένα ρεπορτάζ στο χώρο της διάθεσης, τόσο για την συγκεκριμένη δράση αλλά και για την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία γενικώτερα, από καταναλωτές αλλά και από παραγωγούς. 
Ακούστε το ηχογραφημένο ρεπορτάζ:





Για πρώτη φορά λειτούργησε μικροφωνική εγκατάσταση που πληροφορούσε τους επισκέπτες για εκδηλώσεις αλλά και για τις δράσεις και θέσεις της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας.



0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.